VX работи!

P

Picstudent

Guest
Хай

Днес много се говори за VX работи.
Какво е това накратко?
Може ли една RTOS, че може да се използва с процесори като ръката?
Моля ..
Picstudent

Здрасти,

VxWorks реално време е популярна операционна система за вградени системи от Wind River, Alameda, CA (www.windriver.com).Той се използва за контрол на широка гама от продукти, включително мрежови и телекомуникационни устройства, тест и измерване на оборудване, компютърна периферия и потребителски продукти.Той се използва също в автомобилостроенето и космическата индустрия за управление на двигателя и авионика.Налични за голям брой видове CPU, приложения са създадени в развитието Торнадо околната среда Вятър реката.
Вие също сте на път да плати около $ 5 такса лиценз за всяка част ти продажба с ОС ...

Повече информация можете да намерите в Google.

Успех.

Тук ще намерите нещо като "определение" за това какво VXWORKS е:
http://en.wikipedia.org/wiki/VxWorks
Също така, има няколко интересни вписвания Theis въпрос тук в EDABoard;
Отидох в търсенето и използването на ключова дума: vxworks ..
С уважение,
IanP

Той се използва в ядрените santrals, самолети и за военни цели в реално време операционни системи.Знам, че те се страхуват от недвижими Linux времето, в което е безплатно.

Накратко, неговото реално време вградена операционна система, могат да бъдат използвани в arm.mips, powrpc и т.н. микроконтролер.

Хай

някой може да ми помогне с някои съвети за това как да направим проекта проба vxworks в група или Pentium?

БСП за монитор подходящ за Кайл борда Демо?
Мисля, че ще изисква външни RAM и ROM за чип ARM7 да тече VXworks.
Как да се промени на БСП за ръката ми борда?
Някои улики ще правя.
Ще започнем от това.picstudent

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back