Via redundency и остров

D

designer_ec

Guest
В Демократична република Конго, което е чрез redundency и остров, PLS някой обясни pictures.What е разликата между чрез realability и чрез redundency

Предполагам, че чрез добавяне на допълнителни съкращения е ВИАС, въпреки че те не са непременно необходими, в случай, че е производствен дефект, който би предизвика отворени, ако имаше само една телевизия.

Цитат:

В Демократична република Конго, което е чрез redundency и остров, PLS някой обясни със снимки.

Както е посочено в предишния пост, чрез съкращения е изискването, за да добавите друга страна, чрез излишни, когато е възможно (понякога не е достатъчно място, за да добавите чрез втора).Причината за това е да се подобри функционалните доходност, като направи по-толерантни към дизайн чрез неуспехи.Също така намалява ток през телевизия (също добър за надеждност) и намалява съпротивлението на контакт.

Аз не знам къде терминът "остров", че е много неясно.Аз съм познае да кажеш "метъл остров" или метални попълнете остров ". Метални попълнете е съвкупност от плаващите" острови "от метал, които се добавят, когато там е отворено пространство без никакво (или достатъчно) маршрута кабели. Причината за това е да се подобри manufacturability . Ако не се добавят метални попълнете в тези области, то тогава на химико-механичен полиране (СМР) стъпка по време на производство ще abrade махне окис по-бързо в тези места, отколкото в местата, където има много метал. Това се нарича "dishing "и да доведе до влошени planarity на слоевете.
При по-големи процеси на метала попълнете бе въведен като кабелите, свързани с мощност или земята.Това не е направено вече и плаващ "острови" на метал се използват вместо това.

Островът е нещо, минималната площ нарушение.
Така например,
парче от категории М2 трябва да .50 u2 минимална площ.Ако има едно парче метал в дизайн, които са с площ по-малко от .50 u2 след това ще има нарушение острова.

И се надявам ви да са ясни с via_redundancy отгоре обяснение.

Чрез надеждност е нещо подобно, ако имате само един чрез свързване теглене слоеве метал, но то изисква най-малко две телевизия.
И няколко пъти през надеждност идва поради припокриване на някои ВИАС.

- Hardik Десаи

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back