VHF / UHF предавателя-как да се промени честотата?

J

jasonomb

Guest
RFMD, RF2514, аз искам да знам как да се промени честотата?
В DT каза, тя може да уточнявани чрез вътрешни диоди Varactor, но при смяната на напрежението на Pin10, честотата не се променя ,,,,,, който може да ми помогне? Благодаря
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Пин 10 не е Varactor достъп, но на резервоара VCO.

Pin 12 ви дава достъп до VCO настройка.

Забелязал съм, сте добавили индуктор на VCO.Ако искате да пуснете на по-ниски freqs, само имайте предвид, че наличните divition съотношението е правилно да ви дам един заключване условие в синтезатора.

Надявам се, че може да помогне.

Mazz

Използвам pin12, но честотата също не се е променило.. Е моята дизайн има някакъв проблем?

Има ли някой използва Rf2514 преди??? Помощ!

Там е никакъв външен тунинг порт на този чип!Ако се опитате да се инжектира тунинг DC напрежение в щифт 12, ще се подскача на вътрешния кръг такса помпа, която е вътрешно свързан с Varactor диоди.Те mislabeled ПИН-12, тя не трябва да се чете "помпа такса" мощност, тя трябва да се чете "точка за връзка за кондензатори линия филтър".

Този чип е очевидно, предназначени само за фаза заключена операция не, за ръчна настройка, така че единственият начин можете да променяте честотата (малко) е да покажете на честотата на осцилатора позоваване кристали с помощта на varactors успоредно с кристал.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back