G
Guest
Guest
Не е лесно да се опише проблема, но аз ще се опитам.
Имам 16 бита капаче, където това е изход автобус 16 бита е свързано с въвеждане на 16 бита три държавни буфер.
И двете компоненти са инстанция на по-ниско ниво от йерархията.
Продукцията на буфер три състояние е conected до bidir 16 бита пристанище.
Аз имам следното предупреждение след успешната компилация използване Qu (до) rtus 2:
Внимание: Отстранен фен-в от винаги увреждания I / O буфера TriStateBuffer: TSB | biDirPort [0], за три-PIN_DSP_BUS състояние автобус [0] ~ 15
Аз имам подобни предупреждение за всеки битов, 16 пъти.
Също така мога да видя на зрителя RTL, че са взели bidir порт (изход три държавни буфер) малко 15 и 14 х на втора страница на зрителя и свързани togather на bidir пристанището.
Аз не разбирам защо това се случва и какво означава.
Имам 16 бита капаче, където това е изход автобус 16 бита е свързано с въвеждане на 16 бита три държавни буфер.
И двете компоненти са инстанция на по-ниско ниво от йерархията.
Продукцията на буфер три състояние е conected до bidir 16 бита пристанище.
Аз имам следното предупреждение след успешната компилация използване Qu (до) rtus 2:
Внимание: Отстранен фен-в от винаги увреждания I / O буфера TriStateBuffer: TSB | biDirPort [0], за три-PIN_DSP_BUS състояние автобус [0] ~ 15
Аз имам подобни предупреждение за всеки битов, 16 пъти.
Също така мога да видя на зрителя RTL, че са взели bidir порт (изход три държавни буфер) малко 15 и 14 х на втора страница на зрителя и свързани togather на bidir пристанището.
Аз не разбирам защо това се случва и какво означава.