VGA към RCA (телевизия видео) адаптер Помощ

T

the_risk_master

Guest
Здравейте всички EDAboarders,

Аз съм планира да свържа видео адаптер компютър, за да ми телевизия видео RCA конектор, но аз съм знае как да това, така че моля момчетата ми помогне ....Всякакви идеи са добре дошлиБлагодаря предварително,
the_risk_master

Преобразуване на съставните VGA видео не е лесна задача ..но това не е невъзможно ..
Тук е една опция:
http://www.tkk.fi/Misc/Electronics/circuits/vga2tv/vga2palntsc.html

С уважение,
IanP
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Имах нужда от подобно преди няколко месеца.След това изследване, открих, че моето малко скъпо решение е на мястото на видео картата на компютъра с карти, които поддържат VGA изходи, така и NTSC.Много от сегашните карти са композитен видео изходи.Вашите текущи карта може вече да е това.Съединителят е често PS2 конектор тип и много хора не осъзнават, че композитен видео е опция.Ако цената е много важна, често можете да намирате по-стари видео карти на Ebay за малко пари.

Сграда такава схема ще бъде образованието, но най-вероятно няма да работи, както и видео карта разтвор.Това е така, защото няма да има находки от VGA към обръщане RCA.Разтвор за видео карти отива директно от цифровия на NTSC (RCA).
Също така, някои видео карти подкрепа хардуерни MPEG декодери, които позволяват на компютрите да се бавно възпроизвеждане на видео без отпадане рамки.

Успех.

--- Стив

Здравейте,

Благодаря за отговорите, да банджо (Сър Стив) Знам, че на такива карти вече са налични и могат да ми изисквания, но бих искал да го направя аз (за образователни цели и забавления), така че може би ще се опитам да се изгради модел на произведения Томи Engdahl's (Благодаря Сър IanP)

Благодарим ви, момчета!(I бутна "ми помогна" Бутон за двама от вас)

О, да, да държат на следващите предложения тук ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back