VGA изход ниво на мощност!

I

imar

Guest
Здравейте freinds,
1 - Аз съм се опитва да се постигне ниво дизайн система за RF приемник, който е Честотен диапазон от 100 MHz до 900 MHz.
аз съм объркан по какъв начин, че трябва да използвате, за да Fixe изходното ниво на VGA, преди да дойде на ADC.
Какви са approximtly на ниво на мощност, приети от ADC?
то винаги е около 15 стока, която съответства на 1,2 V RMS, или би могъл да бъде по-ниска и дори достига някои отрицателни стойности (по-малко от -5 DBM)?
Аз все още не Fixe вида на ADC, че ще бъде 9 бита с fsamp на 100Msps.

2-един друг въпрос, моля: има ли полза позоваване, което обяснява VGA, особено, което е повече от IIP3 които биха могли да reache на VGA?
3-това, което е повече от IIP3 които биха могли да reache един усилвател за печалба> 20 db?Оценявам всяка помощ

благодаря предварително

imar

изберете номер на частта, прочетете информационен лист за да видите диапазон входно напрежение, и се оставя малко пространство.

Някои идеи тук:
http://www.analog.com/static/imported-files/overviews/433959339AD9446advertorialFINAL.pdf

Богат
Maguffin Микровълнова
www.MaguffinMicrowave.com

Разбира се можете да отидете с 20 децибела.Но после си входния сигнал е 10 пъти по-малки, и трите най-високи бита в действителност са безполезни.Така че, вместо на 12 db ADC сега ефективно ще има 9 БТ ADC.Ето защо AGC е толкова важно.

Какви са параметрите, които определят ADC пълна мощност мащаб?
Намерих в различни exmaples, че пълният мащаб има различни стойности и да отива от -4 стока на по-високи като 13 една стока.

Това е било казано.
Цитат:

изберете номер на частта, прочетете информационен лист за да видите диапазон входно напрежение, и се оставя малко пространство.

Благодаря за информацията!
но, ако е възможно, защо да вземе разстоянието между пълния мащаб и мощност на изход VGA?
така, с каква цел?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back