VCO симулация (контрол на напрежението)

F

faizalism

Guest
Dear All,
Имам проблем на симулация VCO.Аз се опитах да направя DC почистване за моя контрол напрежение VCO, но как да се честота на изход към спазването на контрол напрежение (DC почистване).Има някаква hspice код трябва да добавите.

Благодаря предварително.

Здравейте faizalism
С DC почистване ли навик добивам кой да е резултат,
Аз advize да вършите преходно симулация
Като входен сигнал изберете импулс с подходящи Vmin, Vmax, покачването на време и др
Вие трябва да работите бавно симулация, за да може да се оцени продукцията честота срещу входен сигнал

Здрасти,

Кой инструмент, който използвате?

Ако използвате Призракът-RF след това изберете PSS анализ и в менюто има опция за почистване DC.

Prakash.

FYI, аз съм с ментор графика за симулация.Може би трябва да се използват преходни симулация, проверете една по една честота на контрол по отношение на напрежение VCO.Но това е досаден работа.

Във всеки случай благодаря.

Здрасти,

Пътят ми е добавянето на PWL сигнал за контрол на напрежението.След преходен симулация, производство на VCO може да има.
Използвам CSCOPE да дисплей ми Резултатите от симулацията.CSCOPE е функцията на дисплей на сигнала честота.

здрасти
можете да изпълните. Трън и почистване на напрежението контрол.
И след това да използвате. Измервателен за изчисляване на честоти.
най-накрая показват резултат в рамките на awaves с определянето на X-Ray "Контрол напрежение"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back