USB

M

m_h_heydarchi

Guest
Искам да свържа 89c51snd1 на моя компютър, но не знам как да напиша, че изброяването в чип и аз не знам как да пиша програма за компютър на VC и VB или
направи това. INF файл, PLS да ми помогне
Моят емайл е: mhheidarchi2003 (на) yahoo.com

Е, в такъв случай вие ще сте прочели спецификацията USB и да реши какво ти клас устройство ще бъде първият

Може би можете да получите повече информация за www.usb.org и http://www.lvr.com/usb.htm

най-добрата книга е пълна USB

тя е пример за много хб

някой има информация за драйвер на устройство за написването на USB?

използване на микроконтролера
като PIC и AVR
да знаете повече за това Гото
www.microchip.com
и да видим своя продукт
те са много снимка видовете, използвани за USB

Надявам се, че помогна U

89c51snd1 е 89x микроконтролера с MP3 декодиране на способността и в съответствие с USB 1.1.Това трябва да е клас на маса за съхранение.

Аз отивам да се използва PDIUSB12 Филип за ползване HID, но аз не знам как да се започне с това Coz "Бях замаяни във функцията БЛОКИРА!Има ли някой разполага с изходния код на D12 смарт Оценка борда?

Здрасти
Ако устройството е покрито съвместими можете да използвате тази DOC да напише драйвер за вашия USB контролер.
но какъв цената на този микро-контролер?!Салам
Hossam
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Здрасти
Можете да използвате Jungo Windriver7.00 пиша за драйвер за USB.В първия си изтеглите версията за оценка и aftert завършите проекта, който може да го регистрирате.Може да се използва за друг използвате.

Хей?HID защо, когато човек може да използва CDC?!на ATMEL момчета предоставя пълния фърмуер за AT89C5131 и AT89C5132, които могат да бъдат преносими към нещо SND.

. Б

Здрасти,
Сега аз съм изследване за 89C51SND1C, съвместими с MMC, MP3 декодер и много интерфейс (това е последната ми проект).Намерих много ноти на ATMEL в Мрежата, включително как да се използва USB, MMC и т.н. С използването език (KEIL).Може би можете да разглеждате на ATMEL и са им станали част SND. Http://www.atmel.com

Уважавам,

arteoq

Здрасти
Аз съм с AT89C51SND1 Съревнование за Сериен USB.Аз съм в състояние да се съревновават и трансфер на данни за HyperTerminal.
Но то не след първото предаване.

Нека да знаят, ако някой е пред които са изправени пред същия проблем.

Прамод

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back