USB Host Windows прилагане се нуждае от подобна на Hyper Terminal

E

engr.waqas

Guest
Здравейте искам Windows заявление, което е подобно на Терминал Hyper заявление, но за USB. Искам да кажа, че аз мога да изпращате и получавате данни към / от USB устройство (HID), точно като хипер терминал се използва за изпращане и получаване на данни през USART. Ако знаете, че всяко такова заявление, моля да ме уведомите името си

[Quote = engr.waqas] Ако знаете, че всяко такова заявление, моля да ме уведомите името си [/QUOTE] Docklight е невероятен софтуер, но не безплатно. Тя може да изпратите чрез USB. Някои повече предложения могат да бъдат намерени в следната тема: http://www.edaboard.com/thread228501.html По този начин мисля, че HyperTerminal има способността да се комуникира чрез USB. Ако това не е наред някой може да коригирате. Надявам се, че помага. Александрос

Благодаря за вашия отговор. Не мисля, че Docklight може да се използва за USB. Може да се използва за USB серийни преобразуватели, където PC страна е все още USB.

ако използвате libusb-win32, тогава имате терминал като пакет за тестване.

Благодаря за вашия отговор Мисля, библиотека и молба трябва да бъде разработено с помощта на тази библиотека?

Да. тя е за развитието на USB приложения.

[Quote = srizbf] Да. е за разработване на приложения на USB [/QUOTE] Аз не мисля, че той иска за това. Сравнението с HyperTerminal както и Залавие на е най-малко неуспех. Строго превода, това, което той се нуждае от четене на ОП, е линия на USB смъркане комерсиален софтуер със способността си да реагира. Но точно устройството, той иска да се намесвам, е все още мистерия. Това звучи като "направи си сам". Бих искал също да търсите в codeproject Общността или подобен сайт за готов проект. Може би софтуер, обучени с помощта на USB APIs може да се намери, но реагират възможности ще бъде трудно да намерят. Той не поставя чувство по някакъв начин. В края на краищата ние сме само познае, тъй като фон, осигурен от договарящия орган, е все още неясни.

Хей Можете да използвате този HID терминал ... Нейният безплатен софтуер ... Дойде с MikroC за PIC Compiler ПРИЛОЖЕТЕ] 68875 [/ Прикрепете] Надявам се това да помогне ...

Благодаря много Арун Шарма, да това е, което имах нужда, прави ми ден :) [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Мнение добавен в 18:35 ---- ------ Предишна публикация е в 18:35 ---------- [/SIZE] [/COLOR] @ alexxx на взаимодействие на устройството е самостоятелен микроконтролер, който работи като HID устройство. Искам да изпраща данни през USB протокол от компютъра на този микроконтролер, използвайки някои заявление в компютъра. Приликата с хипер терминал прозорци е, че хипер терминал се използва за изпращане на данни от компютъра на микроконтролер, но не през USB, но просто серийна комуникация, наречена RS232.

Благодаря много Арун Шарма, да това е, което имах нужда, вие ми ден :)
Благодаря за тези думи ... Micro-контролера се използва за изпращане на данни чрез USB порт .. Кой компилатор ... Аз да иска да направи някакъв експеримент с USB .. Но не може да направи много ... Освен четене и писане на данни с помощта на компилатора MikroC .... Който има вградени функции ...

Здравейте аз съм с помощта на CCS C и PIC18F4550 микроконтролер. Аз съм с Proteus софтуер, за да се симулира код. CCS C има много добра библиотека, за да се справят HID терминал и компилатора включва примери.

УСВ не е безплатно ... Не мога да използва ограничените си режим, за да компилирате ми място ... Вече бях Закупен MikroC .... Както Good Luck

Няма нужда за закупуване :) U може да намерите на интернет безплатно, Plz да ми дадете електронната си поща, аз ще Ви изпратим.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back