USB снимка и безжични прилагане

E

EQU

Guest
здрасти.Аз съм планиране за изпълнение на безжичната уеб камера за моя проект.
например PIC18F работи като USB устройство в режим на работа.но това не е моето устройство, устройството е уеб камера, така че аз искам да бъдат елиминирани всички протоколи или други въпроси, които тази снимка дръжки, когато е свързан с USB.Малко Искам само да се използва USB свързаност на снимка.Възможно ли е?тогава, когато бр изпраща нещо, което ще изпрати тези пакети до 10 продукция пристанищата паралелно като бита.Аз ще направя обратното на пакети ще бр.всички тези неща ще се извършва чрез снимка.след това тези паралелни I / O портове на мира ще бъде свързан с аналогова края часа, който се състои от 2 канала DACs и ADCs и тя ще бъде свързана с AI / Q приемника.една и съща структура ще бъде на уеб камера страна.Всеки, който видите нещо странно или може да съветва за моята идея?Моля, да направи коментари или да даде съвети.Благодаря ...

Здрасти

От моя гледна точка ще трябва да използвате по-силна контролер, които са много RAM, тъй като много картината се нуждаят от овен за съхранение

Предлагам ви използване на рамото на кората на новия процесор (STM32, LPC17xx, SAM3Uxx)

Вместо това на малките недостатъчно памет & нисък процес PIC MCU

Всичко най-хубаво

Боби
МиКроКонтролерът специалист

благодаря за отговора.

видео формат ще бъде 160x120, 15 кадъра в секунда, 16-битов.
данни процент е 4,6 Mbps.ли все още мисля, че трябва да използвате по-силна контролер?Очевидно аз не искате да използвате MCU, различни от снимка, защото има много примери и лесен за използване.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back