USB липсващите данни

A

ashugtiwari

Guest
Здравейте всички,
Аз съм с at89c51 UC да comuunicate към компютър чрез USB в изохронен готовност.Ако се свържете към един и същ USB хост контролер моето устройство и всяко друго устройство (I свързани уеб камера работи в насипно състояние на готовност), на USB пакетите са grtting пропуска.Дали този проблем е по отношение на честотната лента на USB или нещо друго.Моля отговорете.По начина, по който двете устройства използвах работи в пълна скорост.Благодаря предварително.

Ashutosh

Здрасти!
Вие трябва да предостави повече информация за това състояние ...
Как точно устройството липсва?Просто пропуснати някои пакети или е напълно загубени от USB автобус?

Сигурни ли сте, че използвате USB камера Залежали?Тя не
е типична за недвижими видео & аудио ...
Също така, ако тя е за насипни тогава Това не трябва да наруши вашето устройство!Чрез USB спецификация Залежали преводи се извършват само когато има достатъчно свободно BUS bindwidth, така че не трябва да получават видео или аудио ако вашият Isohronous устройството изпраща много данни ...
Все пак аз мисля, камерата използват Isohronous също ...И така, какво се случи ние ви cannect устройството (не е нищо друго върху USB автобус) ...Водещ попитам за вашето устройство изисква Изопропилов данни ...USB спецификационен.5.6.1 казва
"Един крайна точка в дадена конфигурация за изохронен тръба определя максималния размер на данни, полезен товар, че да предават или получават. В USB системния софтуер използва тази информация по време на конфигурацията да се гарантира, че има достатъчно време, за да се автобус този максимален полезен товар във всяка данни ( микроорганизми) рамка. Ако има достатъчно време за автобус максималната данни полезен товар, конфигурацията е установен; Ако не, конфигурацията не е установена. "
И така, тя
ще се оправи защото всички лента е безплатна сега ...

Сега, когато се свържете 2-ри устройство ...Ако тя е за насипни - там не трябва да бъде проблем ...Isohronous предимство пред Обемна и вашето устройство ще продължат да работят правилно ...

Ако 2-ри устройство използва Изопропилов отново - този проблем се появява ...По спецификация HOST трябва да отхвърлите второто устройство конфигурация ако няма достатъчно честотна лента, но това също
е възможно най-домакин да реши да поиска отново устройства за алтернативни конфигурация да отговаря на техните изисквания ...и мисля, че тук действително устройството губи честотна лента ...Можете да трасирате и проверка няма HOST assing нови конфигурация?

Също така е възможно тези отпаднали пакети да бъдат загубени поради КРС грешка за пример!
Колко пакетите са загубили?

С уважение!

И не забравяйте, ми помогна бутона, ако аз ти помогна да

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back