USB контролер за AT89C5132

S

ShuklaS

Guest
Аз отивам да се използва AT89C5132 За моето устройство, което искам да се намесвам с компютър, но според данни лист го поддържат USB 1.1, ми система dosent изискват висока скорост, т.е. 480Mbps, така че, моля съвети трябва да отида с него, тъй като живота на изделието е около 10 години също се всички PC с USB порт USB1.1 подкрепа? или съвети някои добри контролер (нисък клас)

хай да offcourse можете да използвате USB1.1. Всички USB2.0 compiant PC може да поддържа USB1.1. Надявам се, това е, което се очаква. Ако не публикувате отговор.

но пълна скорост на onl подкрепа на контролера, така, какво да кажем за ниска скорост? и каква е разликата в протокол между ниски високи и с пълна скорост.

Hi домакин USB контролери през последните компютри подкрепа на всички три скорости. така че няма нужда да се притеснявате за PC страна. AT89c5132 на Вашето устройство може да прехвърля данни с бита 12Mega, само за секунда. Вие не може да работи устройството си в ниска скорост (1.5Mbits/sec) или висока скорост (480Mbits/sec). Няма разлика в протоколите сред ниско, пълно и устройства с висока скорост с изключение на ниска скорост не е подкрепено от насипни и изохронен трансфер. Основната разлика се крие в насрочване на сделка 1. На ниска и пълна скорост, домакин графици операции в рамките на 1 милисекунда frames.The домакин може да насрочи сделки, навсякъде го иска в рамките на кадъра. 2. Процесът е сходен с висока скорост, но с помощта на 125-микросекунда microframes **** можете да имат поглед към USB COMPLETE от Джон axelson ********* Надявам се, че съм ясен.

Благодаря за отговора ли всеки един, който има USB книгата на Джон axelson

Има много теми за USB за начинаещи. Направете търсене в edaboard. Освен това, USB Дизайн пример също е добро за начинаещи. Връзката е: з ** P: / / rapidshare.de/files/7658886/USB_COMPLETE_MAZ.rar.html

Hi Можете да изтеглите "Mass Storage" от Джон Axelson от долу Rapidshare линк ... това е вече в edaboard. можете да изтеглите други документи от edaboard себе си. Парола: ebooksatkoobe

Аз съм в състояние да изтеглите чрез бързото дял meanwile Искам да знам значението на крайна точка supoose контролер подкрепа 4 крайна точка, така как мога да конфигурирате да изпрати 25 различни вида на съобщение (напр. 10 контрол и 10 intrupt съобщение) Благодаря

Hi Shukla, между другото, какво имате предвид с "видове съобщения". Всъщност крайни точки са тръби, чрез които можете да комуникира с хост или устройство. Да предположим, че има 4 крайни точки, 1-ва крайна точка ще бъде крайна точка за контрол, а останалата част ще да се прекъсне, насипни и ischronous. Всеки крайни точки се използват за някои специфични цели, например USB перо карам да прехвърли по-голямата част късно от три месеца от влизането в сила за съхраняване, ще отидат за групово прехвърляне. И по подразбиране за контрол на крайна точка крайна точка се използва за получаване на информация за устройството, като ОПИСАНИЕ др ... И първо трябва да учат с цел на всяка крайна точка, това можете да получите в нормални търсене на Google ..... Johnaxelson книга ще ви даде идея на целия USB протокол .. Можете също да опитате за www.4shared.com. Тук можете да вземете всички видове книги в търсенето книга. можете да получите по-горе книга в този сайт.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back