USB Задайте Адрес проблем

J

joebazoka

Guest
Здравейте. Имам проблем с набор за настройка Адрес пакет. Аз съм на работа на водача DOS за USB. Първо изпрати пакет Get_Device_Descriptor на устройството USB на адреса, 0, 0 крайна точка (по подразбиране адрес). Устройството repond правилно към това изискване. След това изпраща пакети Set_Address (0x00, 0x05, 0x0001, 0x0000, 0x0000), с адрес и номер 1 на устройството приемат този пакет, но когато го изпратим нова Get_Device_Descriptor на новия адрес на устройството (1), това да ми даде грешка (трансфер дескриптори Статус = 0x44). Моля, ако някой има информация за това да ми помогне. С уважение.

Główna wygrana w loterii to marzenie wielu osób. Niestety szanse są niewielkie, czy można zatem przewidzieć wygraną lub przechytrzyć system?

Read more...

ф трябва да изпрати един пакет данни, преди да изпратите ф други пакети, иначе адреса е забранен

Моля, може ли да бъде по-конкретен?. Какво пакети данни трябва да се изпрати след на Get_Device_Descriptor?. С уважение.

Вие сте написването на драйвер на устройство или се ф с помощта на едно от PC страна?

Мисля, че смисъла visualart е, че и трябва да В с нулева дължина пакети преди изпращането на нови Get_Device_Descriptor на нови целеви адрес

Мога да реши проблема. Благодаря на всички. Аз просто добавяне на нула дължина в пакети, след като пакети Set_Address. С уважение.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back