UPS Акумулаторна батерия - мога да използвам по-ниска батерия AH?

W

weigee

Guest
Искам да замени батерията на UPS. Старата батерия 12V 9AH. Все пак аз съм само може да се намери 12V 7.2AH от магазина. Добре ли е да се използва по-ниска AH батерия? Всички неблагоприятни ефекти върху моя компютър или като резервно захранване по време на прекъсване?

Можете да използвате 7,5 батерия ах, тъй като нищо няма да навреди на вашия компютър. Надявам се, това ще се отрази обратно време с 20%. Означава, ако се резервно копие на 10 минути с по-старите (когато е нов), сега вие ще получите 8 минути с този нов 7.2 Ah battrey. Моя пост ли ви помогна? На добър час

[Цитат = weigee] Искам да замени батерията на UPS. Старата батерия 12V 9AH. Все пак аз съм само може да се намери 12V 7.2AH от магазина. Добре ли е да се използва по-ниска AH батерия? Всички неблагоприятни ефекти върху моя компютър или като резервно захранване по време на прекъсване? [/ Цитат] Едно нещо, което ви казах Pranam. Втората е само проверка на зарядния ток на UPS (Надявам се, че тя ще бъде по-малко от 2A). Тогава нищо да се притеснявате за. Наслаждавайте се!

Hai Awarapunshee изпрати PM ABT 2-3 дни назад от сега. Видя ли това? .. Поздрави Pranam77

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back