Undergrad изследвания на ИКЕ / проект ...

T

the_wind

Guest
Всяко предложение за Undergrad изследвания на ИКЕ / проект, който е възможно в рамките на 6 месеца?
Помогнете ми plzzzzz ......

Опитайте да си ръце на следния текст:
Video Sender
цифрово ехо
малък усилвател на сигнала антената
Ако има някой който искате да работите за от тези, които съм са в списъка, се свържете с мен, така че мога да ви дам ръка.
Благодаря и добър късмет.

TRY DOING MICROCONTROLLER БАЗА проекти като

"СЕНЗОР НА БАЗАТА система за сигурност"
"ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УРЕДИ КОНТРОЛА ИЗПОЛЗВАНЕ UC"МЕКА КОМПЮТЪРНИ базирани проекти

"Система за разпознаване на" Ирис "
"СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ПРОЕКТ ЗА ракети / различни други приложения"

С уважение

Робин
Последно редактиран от Robinenemy на 11-ти октомври, 2006 16:12; Редактирано общо 1 път

Здрасти,

Какво ще кажете за една RFID основава библиотечната система.Радиочестотните идентификатори са тези горещи дни.

Tnx за г помощ и Guyz идея ...
Между другото, R тези теми U R ми дадоха за научни изследвания ...?
Искам да кажа, IM не е много запознат с тези теми, ф ми дадоха ....
U може да ми даде проблем от тези тема ф ме wud се има предвид, че в центъра на моя или фокуса на изследванията си ...

Наистина оценявам Ур Guyz ...--- помогне да ви благослови!

Трябва да ми кажете кои темата, която искам да отида за да мога да ви дам линк за тези теми ..............

С уважение

Робин

Robinenemy написа:

Трябва да ми кажете кои темата, която искам да отида за да мога да ви дам линк за тези теми ..............С уважениеРобин

the_wind написа:Robinenemy написа:

Трябва да ми кажете кои темата, която искам да отида за да мога да ви дам линк за тези теми ..............С уважениеРобин

тема се премества в този раздел

Реших да работят за чакане системи ... аз искам да го въведе в нашето училище, Coz си особено много по време на записване ...

може ли да ми дадете Guyz полезна информация, документи, схеми или преглед по отношение на тази тема на моята ...

Tnx и --- благослови предварително ....Added след 2 минути:Реших да работят за чакане системи ... аз искам да го въведе в нашето училище, Coz си особено много по време на записване ...

може ли да ми дадете Guyz полезна информация, документи, схеми или преглед по отношение на тази тема на моята ...

Tnx и --- благослови предварително ....

glenjoy написа:Не говоря в филипински като другите няма да те разбере.
Така че, моля да зададете своите въпроси на английски език.Във всеки случай, може би мога да помогна, каква е вашата цел в проекта си, какъв ти е възможността за създаване на проекта?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back