Tv изключване от себе си? Panasonic

B

buckiejr

Guest
Моделът е 47WXC43G два година бях гледане на телевизия и тя просто се изключи и бутна властта butten да го включите отново, няма да се върне на unpluged тв тогава pluged обратно бутна властта buttun светлина стават червени за 5 сек и след това изключва и примигна и изключване 5 пъти гърба на предпазител е превърнал в черно и е взривен. Моля, помогнете JEFF БЛАГОДАРЕНИЕ.

Ами .. Предпазителят е изгорял = Проблем със захранването. Той е взривен, за да се защити останалата част от веригите на телевизора. Отидете на дилъра и да получите предпазител, идентичен на този, който духаше. Най-вероятно след това ще работим. Ако не, тогава някой нещо лошо се е случило на веригата преди предпазителя и вие трябва да се диагностицира компонент компонент или да го изпратите за поддръжка: вик:

[Цитат = elmolla] Е .. Предпазителят е изгорял = Проблем със захранването. Той е взривен, за да се защити останалата част от веригите на телевизора. Отидете на дилъра и да получите предпазител, идентичен на този, който духаше. Най-вероятно след това ще работим. Ако не, тогава някой нещо лошо се е случило на веригата преди предпазителя и трябва да го диагностицират компонент от компонент или да го изпратите за поддръжка: вик: [/ цитат] Ако предпазителят е черен , че означава, наистина беше издухан от някои доста катастрофално събитие, така че шансовете са, че новият удар както и. Вероятно има нещо друго, което да взриви.

би могло да бъде TRANSFORMER T802 е 9volt излиза?

Оправих си телевизия в продължение на 5 минути търсех най-Q801 напуснах srew на Q801 са srews на радиатор, които причиняват Q801 да взриви след 5 мин [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 33 секунди : [/ цветен] [/ размер] определя моя телевизор за 5 минути: вик: Гледах Q801, напуснах srew на Q801 srews на радиатор би причиняват Q801 да взриви след 5 мин

Да, ако сте напуснали транзистор, отделили се от радиатор, той стана твърде горещо и взривиха. Така че ще трябва да опитате с нова, но този път го оправи здраво за радиатора, преди да включите телевизора.

Изгорял предпазител? .. опитайте се да замени ч от транзистор и IC регулатора. тези компоненти може да бъде късо съединение, причинявайки предпазител да се отклоним.

Здравейте аз имам тв работи, имах 3 лошо диоди D816 D822 D817 видео мравка толкова голяма, ако аз имам диоди в грешна че ще направи видеото линии в него, звука е страхотно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back