TRF6900, ChipCon CC1000 кой е най-добре?

L

ltg

Guest
Здравейте, аз съм designning сега прототип с ChipCon CC1000, но знам, че там е TRF6900 от TI. Имате ли опит с тези компоненти? Кои от тях трябва да се избор? Благодаря предварително! Най-добри пожелания, LTG

Здравейте Знам chipcon CC1000, той е добър предавател на радио. Много е лесно да имаш добър резултат. Това е много важно да има добро оформление и да следват recommandations chipcon, по отношение на отделяне кондензатор. С външен LNA може да се получи-115dBm на чувствителност на 868MHz, Манчестър кодиране и 2.4Khz на данни със скорост. Потреблението е много добра и цената е много добра за добро qunatity. Chipcon момчета са много добри. Що се отнася до TRF9600 и никога не я използват, но моят приятел предпочитат CC1000. Счита Грег

Hi приятел, по-добър ф отидат за Chipcon RF IC. Те ще дадат ф малък RF карта. За TRF6900, IC. U е необходимо за дизайн на печатната платка. При проектиране трябва да се грижи за много неща .. Иначе тя няма да работи .. По-добре съм предполага, отиват за ноу елементи като chipcon ... Поздрави NVP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back