Touch Switch

E

em00guy

Guest
Им един newb като някои въпроси с верига.Им създаване на докосване Switch използвате тази верига тук: http://www.paia.com/touchsw.htm Проблемът е, че за 4001 CMOS чип е с VSS и VDD ПИН, че аз не виждам в тази схематично.Означава ли това, че не трябва да се свърже тези щифтове.И за този въпрос, точно това, което е VSS и VDD.Аз също видите V връзка с игли 12 и 13 на най-ниската 680K резистор, как се различават от CMOS захранване.Благодаря много и аз apoligive за моята newbiness.

VSS е земята, и VDD е сила.При схематични, conncetions на власт са по подразбиране, така че да, ти трябва да направят връзки към властта rails.It се споменава в тази статия, че нищо от 5-18V трябва да бъде приемливо.Най-просто използвайте 5 за VDD и GND за VSS.

Този ключ се произвежда само един импулс на определен срок и кратко, след като сте се пръста си на табелата ще се вдигне прекалено.Така че, ако си мислиш, че ти ще се превърне somethng на отговорът е да, но само за известно време.
Обикновено, преминаването веднъж се активира при допир на изхода (ON) и при допир отново disactivates на изхода (OFF).
Може би бихте предпочели този вариант?

HI,
U ще откриете много повече писта
www.discovercircuits.com / C / капацитет-sw.htm

IanP написа:

Този ключ се произвежда само един импулс на определен срок и кратко, след като сте се пръста си на табелата ще се вдигне прекалено.
Така че, ако си мислиш, че ти ще се превърне somethng на отговорът е да, но само за известно време.

Обикновено, преминаването веднъж се активира при допир на изхода (ON) и при допир отново disactivates на изхода (OFF).

Може би бихте предпочели този вариант?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back