Touch-сензор Killswitch за китара, се нуждаят от информация

T

thezim0090

Guest
Имам убие превключвател на китарата ми, който нарушава схема на електрониката, когато пружина бутон е депресиран ... аз, обаче, гледам да се подобри скоростта на това чрез премахване на времето за пътуване между натиснете пауза и кръг .Бях го предложи да използват някакъв вид докосване на сензора, като за лаптоп подложка за мишка или сензорен екран телефон.Ако някой може да ми препоръча място, където мога да купувам един, за размера на монета, thatd бъде страхотно.

дори и ако те намерят touchswitch този размер, къде ще го коригира, свързани вериги?Има ли място във вътрешността на китара?Доколкото знам д-китари са твърдо тяло ..

Е, дори и ако мина werent кух-джаз китара тялото (мисля, Чък Бери, ако сте виждали картините му), как мислите, че на твърди тела е свързан?има кухини, нарязани на предната или задната които могат да бъдат покрити с други материали, като pickguard, или coverplate.

бихте могли да добавите аудио JFET ням верига
използването на един FET само вие ще трябва да добавите един чип и мощност
друг начин е да се използва vmos FET и чиния докосване изработени от фолио
Проблемът е, че би било твърде sensative
и г-ца задействат

преминаване живак наклон е добро писукане и ефективно няма нужда от власт

afterall искате да изключите или иначе, когато си Остави
(изправяне на крака на своя край = аудио разстояние)
Това се използва от много ленти, изрязани етап проблеми с обратна връзка и инструменти, разположена около лявоhttp://sound.westhost.com/projects.htm

опитвам този сайт има много такива идеи

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back