TMS320C6713 (16MB) Starter Kit Схема и ръководства?

A

acinfo32

Guest
Dear All,

Тук имам TMS320C6713 (16MB) предястия комплект.Единственият проблем е, че в комплекта се доставя без Техническа справка и потребителски ръководства.Сега имам няколко въпроса.

1 може да се изтегли това ръководство за интернет на поръчаните отделно?Тук искам да кажа на оригинала Technical Reference ръководство, което се превозват с DSP Kit?

Повечето от времето на Ръководство за потребителя има схеми на дъската.Защото не е нужно Ръководство на потребителя, аз m липсва схеми.I m отчаяно търсят схеми на кита и външни автобуси за да мога да направя моя собствена хардуер върху него.

2 Може ли някой да ми даде схеми на кита?

3 ли е възможно да получите Ръководство за потребителя, които се доставят с комплекта?

С най-добри пожелания

Acinfo32

Badanie Cisco ujawnia wzrost zagrożeń dla bezpieczeństwa IT spowodowany "kulturą samozadowolenia" pracowników polskich firm.

Read more...

Здравейте Acinfo32,
хей TI можете да получите информация за продукт на техните уеб.те ще дадат everithing въодушевен за техните продукти .. просто трябва да се търси в техния уеб сайт.
връзката е www.ti.com

Наздраве ...

Тази информация е достатъчно?

http://c6000.spectrumdigital.com/dsk6713/

Dear All,

Благодаря ти така много за вашите реакции.Гледах на www.ti.com сайт, но можех да го намеря.Аз не погледна spectrumdigital.com сайт.Сега аз не съм намерил това, което е търсил.

Благодаря.

Acinfo64

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back