TL071 Op Amp проблеми - помощ, необходими

D

Ducados

Guest
Някой знае ли как да тел това?

Всичко, което изглежда да е слаб пращене като продукция, може би аз съм очакват твърде много.

Имам 12V ще ПИН-7, производство на ПИН-6, въвеждане на ПИН-3, земята ще се изпробват 4.

Ако възнамерявате A V = 1 буфер, ще трябва да се свърже допълнителен щифт 2 с пин 6.Тъй като не е TL071 железопътна до железопътна ОП, на изходното напрежение обхват обаче е ограничен.

Както FVM Ponts се, това звучи като сте натискане на продукция за доставката релсите вече и вие може би искате да A. контрол нейното усилване и Б. център на продукцията на половин възможностите на предлагането, не се прави или в момента.

Друг въпрос е: как сте откриване на пращене?Ако имате високоговорител, свързани с производство, който използвате неправилно вид усилвател напълно.

Брайън.

betwixt написа:

Както FVM Ponts се, това звучи като сте натискане на продукция за доставката релсите вече и вие може би искате да A. контрол нейното усилване и Б. център на продукцията на половин възможностите на предлагането, не се прави или в момента.Друг въпрос е: как сте откриване на пращене?
Ако имате високоговорител, свързани с производство, който използвате неправилно вид усилвател напълно.Брайън.

един opamp да шофира товар толкова ниска, колкото 2 хиляди ома.Но с 8 ома говорител е като мъртъв в краткосрочен до резултатите от дейността си.

В TL071 opamp не работи, ако нейното въвеждане е заземен (0V) и не са положителни и отрицателни доставки.

Имате нужда от усилвател на мощност като малко LM386 за шофиране с 8 ома говорител във веригата показано на лист на LM386.

Използвайте провери веригата производител прилагане вместо да се опитват безсмислени неща.

Audioguru написа:

един opamp да шофира товар толкова ниска, колкото 2 хиляди ома.
Но с 8 ома говорител е като мъртъв в краткосрочен до резултатите от дейността си.В TL071 opamp не работи, ако нейното въвеждане е заземен (0V) и не са положителни и отрицателни доставки.Имате нужда от усилвател на мощност като малко LM386 за шофиране с 8 ома говорител във веригата показано на лист на LM386.

Цитат:

Възнамерявам да продължават да се опитват безсмислени неща, това е добър начин на живот.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back