TI или ДДД's DSP?

C

corgan

Guest
Може ли някой да ми каже какво е предимство при избора на етер TI / ДДД е DSP от другия?
Кои insturction, определени в резултат код малък размер или по-висока производителност?

Благодаря предварително!

Здрасти,
добре, че е спорен въпрос!лично аз намирам ти по-добре Becaus тяхната подкрепа е по-добре, въпреки че те са твърде сложна архитектура, но тя може да се използва за по-добро представяне през Ур веднъж с него.ти чипове обикновено потребяват по-малко енергия и имат по-високи скорости на часовник, но цената им е по-висока.
Освен ако не реши един ф ф заявление не може да избере оптималния вариант между тях и двете имат плюсове и минуси!
pimr

Харесва ми TI - Да, тяхната подкрепа е голям, както и тяхното развитие IDE е сравнително евтино.Отстраняване на грешки подкрепа е чудесно!

Какво ще кажете за аудио заявление такъв както MP3, WMA, AAC, която е по-добре?
А кой е по-добро за видео обработка, като MPEG4 ASP или H.264?

pimr написа:

Здрасти,

добре, че е спорен въпрос!
лично аз намирам ти по-добре Becaus тяхната подкрепа е по-добре, въпреки че те са твърде сложна архитектура, но тя може да се използва за по-добро представяне през Ур веднъж с него.
ти чипове обикновено потребяват по-малко енергия и имат по-високи скорости на часовник, но цената им е по-висока.

Освен ако не реши един ф ф заявление не може да избере оптималния вариант между тях и двете имат плюсове и минуси!

pimr

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back