Thin клиентски адаптер проблем моля помогнете ..

P

peter_england

Guest
Здравейте, имам тънък клиент и получаване на енергия от 12V адаптер ДЗПО и този адаптер е проблем. Тествано и е установено е изгорял предпазител по веригата също Мосфет късо промени това лошо MOSFET и предпазител, но сега положението е голям кондензатор филтър ще се зареди напълно, но няма изход в края също имам съмнения относно опто-разклонител във веригата .. и моля да ми каже как да се провери дали OPTOCOUPLER част не е EL817. Благодаря предварително, аз съм на изчакване за помощ от всички вас ..: -?

Дефектна оптрон ще се отнася до двойна грешка, тя е много по-вероятно, че други части, свързани с MOSFET са били повредени, например превключвател на контролера.

ако имате съмнения относно оптрон след това да промените и също така да проверите има ли TL431 (Ценеров IC), това може да бъде повреден ...
Здравейте, имам тънък клиент и получаване на енергия от 12V адаптер ДЗПО и този адаптер е проблем. Тествано и е установено е изгорял предпазител по веригата също Мосфет късо промени това лошо MOSFET и предпазител, но сега положението е голям кондензатор филтър ще се зареди напълно, но няма изход в края също имам съмнения относно опто-разклонител във веригата .. и моля да ми каже как да се провери дали OPTOCOUPLER част не е EL817. Благодаря предварително, аз съм на изчакване за помощ от всички вас ..: -

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back