The opamp дял на ADC?

M

mitgrace

Guest
Сделка всички:

Има ли някакви опит на ADC използване ОП sahre метод?Благодарности

Мисля, че това се използва в някои път разнообразявам ADC, когато две тръбопровод ADC е parrelly използвани за увеличаване на скоростта, като в този случай, когато се взима властта comsumption Int под внимание opamp в ю / з схема е споделена, дори за вземане на проби и странни Coz относително ниска скорост за под ADC / DAC и висока скорост за ю / з верига

Какво е вашето въпрос?
opamp споделяне на файлове е популярен е газопровод ADC.
1.за един тръбопровод, можете да използвате това betweetn два последователни етапа
2.за времето, редуващи случай, можете да го използвате между две успоредни тръбопровода с 180degree фаза.
3.I / Q ADC, използвани в AFE също използват тази техника (подобно на два тръбопровода случай 2.)

Какво е страничен ефект, ако техниката opamp споделянето се използва?

Както знаете, opamp никога не се нулира, и това ще доведе до ефекта "памет".Нещо друго?

BR,
-Nathan

Уважаеми всички:

Всъщност, аз не притежават опит за тази тема.Просто знам, използвайки споделяне OPamp метод, силата и умират размер ще се намали, Това е моето мнение.
Но аз не знам как да го приложат.Аз прочетох някои хартия, но аз все още нямат смисъл, трябва ли всички са добри предложения?Благодарности

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back