testvectors необходимостта 8point FFT

S

subramanyam

Guest
Hii приятели,
Аз съм разработването на FFT / ifft двигател за UWB прилагане.За тази Току-що са започнали с 8 точки FFT.входа е сложна и е с дължина 16 бита.Всички изходи са мултипликатор съкращават до 16 бита (като MSBs), усойница и изходи subtractor са също пресечен от пренебрегва носят в случай на ехидна и заемат / в случай на преливане subtractor.
Имам нужда от testvectors и очакваните резултати за тази 8 точки FFT по-горе условия?И ако дам FFT продукция до ifft, ще получа едни и същи ценности принос на продукцията, като се има предвид по-горе truncations?

моля да ми помогне по отношение на това,

очакване на отговор,
subbu.

Здравейте Subbu,

Опитвал ли си случаен данни от MATLAB.Вземи хиляди вектори от MATLAB и просто използвайте вашата програма в линия.Проверка на продукцията с позоваване на MATLAB.
Също така проверете функция покритие (или в VHDL или VC).

Позволете ми да знам дали това ще помогне.

BR
Madhukar

Всъщност имам преднамерено този използвате Verilog.Аз не знам как да се използва MATLAB и дори аз не имам този инструмент.И аз имам накриво още един въпрос, че ако аз давам този FFT резултати като суровини за ifft, ще получа същата мощност като суровини за FFT разглеждане на закръгляване на бита (множител и ехидна бита продукция са закръглени)?U моля да ми изпратите някои вектори и очакваните резултати за тази вектори ??????

Ти каза, че за функцията покритие, какво е това???

Благодаря,
subramanyam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back