Synplify про-голяма мощност? ...

D

davorin

Guest
Възможно ли е, че произвежда synplify про-голяма мощност, отколкото Qu (AT) rtus?

Само едно сравнение CPU ядрото, където тя заема 5439 LES вътре QII версия 4.0sp1 но 6060 LES в Synplify Pro 7,5?

Мисля, че е possible.Synplify Pro не винаги е най-добрият.

FPGA компилатор изглежда да е по-добре ... въпреки че не са тествани в FPGA ... същите основни приложения 4974 Les ...

Съжалявам за късния отговор ....

Тя изглежда като Synplify промени нещо в 7,5 освобождаването на synplify Pro ние открихме, че някои проекти, които изготвят и годни в Stratix устройство, използвайки Synplify Pro 7,33 вече не отговарят, когато синтезирани използвайки 7,5! ...Така че някои от нас са с по-старата версия ......
Като каза, че трябва да се спомене, че аз просто си дизайн, който Synplify Pro 7,33 все още се опитват да синтезират, след 16 часа ....Аз изолирани проблема модули, ги правят черни кутии за synplify и след това ги хранят в Qu (AT) rtus и разрешени Qu (AT) rtus да синтезират този раздел, преди да прави на място и маршрут.

Saker

На всеки синтезатор има собствени алгоритми за конкретни проекти.така имайте предвид резултатът винаги дизайн-зависима.

най-вероятната причина е, че @ ltera не споделя всички чипа информация, свързана с други EDA venders.Qu (AT) rtus има по-подробна информация за вътрешната обработка на @ ltera чипове така че можете да използвате по-добри алгоритми за оптимизация.

осакатявам

Ако се върнем и да прочетете моя пост, което ще видите, че при проектирането годни синтезирани с Synplify про 7,33, а не когато се синтезира с 7,51 ...
Сравнението беше Synplify про 7,33 срещу 7,51,
а не Synplify срещу Qu (AT) rtus за синтез.
Тези резултати ясно, не са нищо общо с @ ltera "не споделянето" информация с Synplicity.

Saker

Имах repplied към оригинала qustion от davorin.
осакатявам
Възможно ли е, че произвежда synplify про-голяма мощност, отколкото Qu (AT) rtus?

Само едно сравнение CPU ядрото, където тя заема 5439 LES вътре QII версия 4.0sp1 но 6060 LES в Synplify Pro 7,5?

Аз мисля, че може да опитате Лен (AT) rdo, ако това
е изход е по-голяма, отколкото Qu (AT) rtus също, отколкото може да потвърди, че тя не е synthesiser лошо!

^ _ ^

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back