Switch Cap интегратор дизайн

G

Guest

Guest
Здрасти,
Аз съм проектиране с комутация капачка LPF със средните направи кв. вълна.Честотата на квадратен вълната е 10kHz.Размерът на вложените кв. вълна варира.Веригата трябва да дават продукция, която е средно съм и съм-амплитуда на площада вълна.
За напр.: Ако вход площад на вълната е различна от 1V до 1.2V, продукцията трябва да 1.1V.Ако вълна вход Sqaure е различна от 1V до 2V, продукция трябва да бъде 1.5V и др

Аз се опитах просто превключвате кондензатор LPF, с превключване честотата в стаята на половината честота на входния сигнал.Той работи за задължително въвеждане на вълната, но той doesn't работа за квадратен вълна вход.

отколкото предварително за предложения.

С уважение,
Cinch

чинч написа:

Здрасти,

Аз се опитах просто превключвате кондензатор LPF, с превключване честотата в стаята на половината честота на входния сигнал.

Cinch

Здрасти,
Знам, че CLK честота трябва да бъде много по-висока честота, отколкото сигнал, само когато искаш, че сигнал за изход без изкривяване.Но в моя случай, аз искам Dont точния сигнал, но аз искам средното (средно) на сигнала.За да стане това, честота на часовника трябва да бъде по-малка от честотата на сигнала.Ако дам задължително вълна с 1V до 2V амплитуда, имам нужда от изход на DC 1.5V.

Надявам се ф разбира изискване.

Но в този случай това не е обикновено S / C техника, нали?
Въпрос: Има ли непрекъснато равностоен РК за веригата вие ще
да се развиват, например интегратор етап или нещо друго?

Здрасти,
Да ...ако сложа просто 2 етап RC филтър, чието време константа е същото като (или повече) switiching честота, тогава аз се средната стойност на входния сигнал.Но стойността на необходимите R е около 1Mohms и време за установяване на тази ckt е 1.5ms ...Това не е възможно.Ckt трябва да бъде в Atleast 100U-200us.

чинч написа:

Здрасти,

Да ...
ако сложа просто 2 етап RC филтър, чието време константа е същото като (или повече) switiching честота, тогава аз се средната стойност на входния сигнал.
Но стойността на необходимите R е около 1Mohms и време за установяване на тази ckt е 1.5ms ...
Това не е възможно.
Ckt трябва да бъде в Atleast 100U-200us.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back