Spartan-3 Starter Kit: Прескачане SystemFlash

A

abionnnn

Guest
Дали това е възможно, или не, вие винаги имате да напишете вашия довереник на System Flash? Бих искал да го напиша директно към самата FPGA, за бързо създаване на прототипи. Благодаря, и се отнася.

Не виждаш ли, самата FPGA във веригата на JTAG, когато пуснете IMPACT? Никога не съм използвал комплекта, но схематично показва FPGA заедно с конфигурацията ROM на една и съща верига, така че не трябва да бъде никакъв проблем, конфигуриране на FPGA директно ... Мисля.

Салам, можете да конфигурирате си FPGA директно. Аз имам този комплект и конфигурирате ми FPGA директно. Чао

Какво битстрийм формат да използвате Сфинкса?

Салам, аз използвам *. Малко, когато използвате IMPACT, имате два избора, можете да конфигурирате FPGA (xc3s200), или Xilinx за за 2Mbit Flash (xcf0s). Байпас на Xilinx 2Mbit (xcf02), след което щракнете с десния на xc3s200 и изберете програма. Чао [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 15 минути: [/ цвят] [/ размер] Салам, стъпките в детайли 1 - Start => All Programs (Всички програми) => Xilinx ISE 6 => Accessories => ВЪЗДЕЙСТВИЕТО 2 - Изберете "режим на сканиране граница" 3 - Изберете "Автоматично свързване с кабел и идентифициране на веригата за сканиране на границата" 4 - натиснете Finish 5 - кликнете точно на икона "cx3s200" и изберете програма 6 - изберете вашия конфигурационен файл (малко.) 7 - махнете "проверява" 8 - натиснете ОК 9 - Погледни прикачения файл също 10 - :) Чао

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back