SP анализ в NCSU Design Kit

W

whitewiz

Guest
Инсталирах NCSU Design Kit 1.5 версия и аз в момента дизайн LNA. Не можах да намеря порта на входа, изхода по аналогова част NCSU от Virtuoso Схематично. Той е съобщение за грешка, ако аз бях на пристанището в аналогов ИЪ. Какви компонента трябва да постави за анализ на SP? Аз наистина се нуждаят от вашата помощ, благодарение

Можете да намерите пристанище в analogLib. Дизайнът комплект обикновено имат само отделни части, които са на разположение в силиций леярна. Надявам се, че може да помогне. Mazz

[Цитат = Mazz] Можете да намерите пристанище в analogLib. Дизайнът комплект обикновено имат само отделни части, които са на разположение в силиций леярна. Надявам се, че може да помогне. Mazz [/ цитат] За съжаление, мога да използва пристанището на аналоговия библиотека в ЕТ симулация, когато не се е възползвал от NCSU комплект дизайн. След като инсталирате NCSU дизайн комплект, трябва да използвате някоя от съставките в NCSU библиотека аналогов. порт не е там. Какъв вид компонент ще се използва за анализ на SP? Както и да е, благодаря.

Съжалявам, но аз не разбирам. Имате ли все още да видите analogLib или не, след като сте инсталирали DK? А защо не можете да използвате компоненти, различни от NCSU аналогов библиотека? SP анализ се извършва с помощта на пристанище от analogLib или подобни libs. Mazz

[Цитат = Mazz] Съжалявам, но аз не разбирам. Имате ли все още да видите analogLib или не, след като сте инсталирали DK? А защо не можете да използвате компоненти, различни от NCSU аналогов библиотека? SP анализ се извършва с помощта на пристанище от analogLib или подобни libs. Mazz [/ цитат] Аз съжалявам, да бъдат объркани. Последният път, когато използва пристанището в analogLib но това не е точно сега. Не мога да използвам anloglib, след като имам инсталиран NCSU DK. Пристанище в NCSU аналогов библиотека е различен с порт в analogLib. Мисля, че трябва да използвате друго име компонент в NCSU библиотека аналогов. Ако имате комплект NCSU дизайн, моля, намерете друг компонент за мен. Благодаря ви много за вашата помощ

Съжалявам, но аз не знам NCSU DK. Мисля, че не се различава от стандартните ДКС леярна. Аз прочетох бързо някои бележки на уики, но с не заключение. Mazz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back