SN 75176, 15 Ohm пинов между 5 и 6 ..?

Z

zanor

Guest
Здрасти!

Аз
съм се опитват да направят RS232 -> RS485 преобразувател Имам схеми и съм сторил на печатни платки, но аз не
съм се тя да работи.
Но мисля, че ми SN 75176 IC е прекъсната, защото там е 15 Ohm между ПИН 5 (земята) и 6 (данни гл. А или Б., DONT помня), че не може да бъде право или?

Погледнете на снимката по-долу ..Тя показва, RS-485 пристрастия и прекратяване reistors ..
Стойностите показват по-скоро при минимална края на препоръчания пристрастия реклама прекратяване резистори за RS-485 автобуса ..
Обикновено прекратяване Резистор ще бъде между 120-180Ω и пристрастия резистори между 1kΩ и 4.7kΩ, в зависимост от автобуса изискванията ..

Още едно нещо, като 15Ω резистор между А или Б, не трябва да casue permanet повреди, просто го махна и да се замени с предложените стойности ..

С уважение,
IanP
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Аз може да не са достатъчно ясни, но когато се взема 75176 чип от IC гнездо и мярка за закрепване между 5 и ПИН 6 получавам 15 Ohm.Това не може да се прави?

Съжалявам,
бях под впечатлението, че вие имате 15Ω resitor свързан между А (5) и GND (6) ..
Сега, тъй като ситуацията е ясна, не бих могъл да се повтаря вашата загриженост както 15Ω резистентност между тези два пина не добро здравословно ..

Опитайте се да identyfy това, което би могло да отиде наред и просто сменете IC ..

С уважение,
IanP

Привет,
Аз съм с Mega32 и Свободно Modbus Пример от http://freemodbus.berlios.de/.
Аз съм в състояние да получат материали с Modpoll.exe чрез RS232.
Но сега искам да се свържете множество устройства.
Аз опитах много неща, споменати в тази нишка.
Моля предложи метод.
Имам implemeted на Attahced схема на хляб борда.

Също така има някой се опита да даде възможност на RTS_ENABLE черта в demo.c?

Моля, помогнете
най-скоро

Отколкото и уважение

divyansh Гупта

divyansh (AT) ymail.com
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back