SMS GSM Аларма - много объркана

P

piersuk

Guest
Здравейте момчета Не, ще поискате нещо твърде дълбоко, просто трябва да "или" не ". Мога ли да използвам един от тези: ИЛИ За да получи команда от (все още не реши) PIC, която възлиза на SMS съобщение, които могат да бъдат получени от един-единствен номер? Благодаря

Да. Можете да използвате някоя от тях.

Да, просто ще споделя малко повече в полза на друг член 1. получите микропроцесор с UART 2. научат повече за AT команда 3. Издаване На командване, за да получите нов SMS. 4. командата ще върне SMS, изпратени време, съобщения и идентификацията на изпращача. 5. можете да направите вашата логика след това. ИЛИ ако имате проект, необходими SMS Controller посещение на URL] www.mypromosys.com [/URL], където можете да намерите четене направени единица с нещо, което трябва да архивирате. М. Pathma

Съжаляваме като прочетете първоначалното ми въпрос (писмено, когато бях много уморен) Не знам, ако съм попита това, което аз исках отговори. Имам нужда от тези модеми на GSM, за да бъде в състояние [/ б] SMS до номер, а не получите SMS. Това ще се основава на команда от PIC. За съжаление, ако имаше някакво объркване. Пиърс: D

Същите правила се прилагат, като mpathma каза, просто да UC с една USART и да научат AT команди

Здравейте, Да, можете да изпратите SMS или получени SMS използване на AT команда, всъщност можете да направите, искам нормален телефон с AT команда. Ако имате нужда от помощ на AT команда, кажете ми, аз имам много добър опит в работа с AT команда. М. Pathma

: D Най неща! Благодаря момчета ...

similer проблем, IW мравка да се изработи проста система, която може да контролира устройства у дома чрез SMS. 00: устройство 0 е на разстояние 01 устройство 0 10 устройство 1 е на разстояние 11 устройство 1 е на и имат две снимки на PIC16F84A и PIC 16F690 моля трябва, че аз не се знае (или по-скоро сляп) е как да се свържете моя Samsung J700 на микроконтролер, USB кабел, а най-команди. Имам нужда от помощ моля.

Здравейте, Проверете връзка: http://www.piclist.com/images/boards/thebug/index.htm Предполагам, че аз ще ви дам много на вдъхновение за GSM система (или просто изгради - тя е пълна с диаграма, PCB и изходния код). Оле

Отлично, това е страхотно. Дъските? Пиърс [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавена след 2 часа и 34 минути: [/ цветен] [/ размер]: D Аз съм намерение, за да направим това breadboard първото. Имате ли алтернативи BAT54 на? За най NPN, които възнамеряват да използват 2N2222 и PNP милион 2N2905. Трябва да е ОК?

Здравейте, имам още няколко дъски (без компоненти). Да, можете да използвате други диоди от BAT54 (напр. BAV70, ако това е SMD), BAT54 е schottkey диод с най-ниско напрежение спад. За транзистори, които можете просто да използвате обикновен NPN или PNP малки транзистори сигнал, с изключение на една по Output3. Това трябва да бъде 500-600 mA версия възможност за захранване на сирената. Са разработили софтуер, малко по-нататък, и в още няколко функционалности (2 телефонни номера, обновяващ от SMS). Това е intented да се използва алармена система, раз ви харесва, мога да поща в шестнадесетичен код. Оле

Да, моля за дъска, нека да знаят колко и как искате пари? PAYPAL?: Аз съм много заинтересовани в новия код, благодарение. Бих искала да отбележа използването на WAVECOM, съм един от тези, но бих искал да се свържете с Nokia 5110 и се използва AT команди по същия начин. Били ли сте считат за определяне микрофон / камера, за да на единица с дистанционно активиране, за да потвърдите, че алармата е истински и в надеждата за улов на villan .. : D Имам PM'd моя имейл Пиърс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back