SINAD подобрение

P

Prasanta

Guest
Здрасти,

Аз съм вървят SINAD симулация за моята включен капачка филтър.Допустимата долна граница е 25 db.Аз съм се стойност близка до това.Дори и с идеална усилвател не се подобри много.

Така че аз съм просто се опитва да провери SINAD за предаване портите използват за превключване на кондензатор.Така че в момента на стенд за изпитване Имам четири часа превключватели и кондензатор (който е един euivalent Резистор) и кондензатор, т.е. толкова ниско преминават основно филтър.Но тази проста конфигурация ми дава SINAD по-малко от 25 db.И аз се опитаха differnt входния сигнал величина.

Може ли някой да ми съвети как да се подобри SINAD на предаване порта.

Благодарност и уважение,

Prasanta

Ако вашият кондензатор е пасивен едно, това може да има такса инжекция случай.Използвайте долната извадка и напълно диференциални архитектура да се намали това.
BTW, MOS модел параметър също ще повлияе на такса инжекция симулация, но това
е само симулация случай.

Благодаря за отговора.

Да аз съм с пасивно кондензатор.Но аз съм с диференциални готовност.

Ти каза, че това може да ме заради MOS модел, е възможно да се провери това?Може ли да се разработят.

Prasanta написа:

Благодаря за отговора.Да аз съм с пасивно кондензатор.
Но аз съм с диференциални готовност.Ти каза, че това може да ме заради MOS модел, е възможно да се провери това?
Може ли да се разработят.

Благодаря отново,

моя часовник честотата е 8MHz и проверяват денонощно се припокриват, той е 10psec.Мислите ли, че това може да направи малка припокриват SINAD толкова бедни?

MOS размер, както е загрижен, че е чак толкова голяма, имам предвид ефективното му капацитет имам взети под внимание, когато си сложа пасивни капацитет.И го направих проверка, кондензатор е заустване правилно, и аз провери RC време ocnstant.Те всички са добре.

по отношение на XPART,
открих, че е = 1 за MOS модел,
намерих в интернет, това означава изтичане / източник такса sahring 0 / 100 ........Трябва ли да си сменя SINAD програма, така че дай ми правото резултат?

или трябва да се направи XPART = 0?

Prasanta написа:

Благодаря отново,моя часовник честотата е 8MHz и проверяват денонощно се припокриват, той е 10psec.
Мислите ли, че това може да направи малка припокриват SINAD толкова бедни?MOS размер, както е загрижен, че е чак толкова голяма, имам предвид ефективното му капацитет имам взети под внимание, когато си сложа пасивни капацитет.
И го направих проверка, кондензатор е заустване правилно, и аз провери RC време ocnstant.
Те всички са добре.по отношение на XPART, открих, че е = 1 за MOS модел, намерих в интернет, това означава изтичане / източник такса sahring 0 / 100 ........
Трябва ли да си сменя SINAD програма, така че дай ми правото резултат?или трябва да се направи XPART = 0?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back