simlation наблюдения - какви са теоретични причини

W

waseem44

Guest
Скъп

Аз имам друг проблем.Някои от наблюдение направих по време на симулация на камерата, аз съм наясно със техните теоретични причини

наблюденията са1 - Аз наблюдава по-висока сила на полето на металната повърхност и специално на краищата
Каква е причината зад това.Ще бъде ли възможно да се премахне тази площ ток през заземяване на камерата

2 - Защо там не е константа, отслабени в областта камерата.Област на различни напрегнатост на полето може да се намери в заграждението.

3 - И накрая един проблем в употреба Feko, как мога да си в земята камерата FekoМоля да ми отговори на проблема възможно най-рано
благодаря предварително

1) Ако имате проби близо до области те трябва да бъдат взети проби на минимално разстояние от 1 дължина триъгълник край далеч от триъгълници.
2) Това е нормално.Сфера ще скача около вътре.Ако имате извън поле, което идва от само 1 посока тогава вече това не е симетрична проблем.Независимо от това, че е добра практика да се прилага електрически или магнитни симетрия, ако е възможно.
3) Какво ще кажете за безкрайното земята СИК?Премахване на долната част на камерата (приемаме, че е квадрат) и го сложи на върха на земята.

Благодаря за Ур отговорУважаеми Не мога да разбера отговора на първия ми въпрос беше за текущата индуцирана на повърхността, когато се разглежда от текущата изчисление опция в feko.На краищата / завои по-висока величина ток е виждал, защо?

премахване на дъното лицето и замяна на СИК в областта увеличава поради съображения, а също и че не изглежда практически, така че какво е решението в feko така че аз мога земята ми пълни камерата включително дъното лицето.

Благодаря за се обръща внимание на проблемите ми.

Fot на първия въпрос, мисля, че това е ефектът на точка освобождаване от отговорност.Можете да разберете причината в секта.2,12 в класическата електродинамика Джаксън (трето издание).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back