SIM300 ПРОБЛЕМ

T

terrykch

Guest
Има ли кой да работи с sim300?
аз имам една, но не мога да намеря в мрежата
Силата винаги авточасти разстояние (LED does't Flash)
Имам предвид за "изтегляне" превключвате да изпратите AT команда

Здрасти,

Вижте прикачените файлове по SIM300, те могат да бъдат полезни за вас.Аз не се използва SIM300, но аз бях като тези подробности.Те са за Ваша информация.
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Просто за SIM300 модул
Може би това
е проблем на властта suply.Аз прочетох и дейташитове - този модул трябва 2A (дори 3A) в някои случай.

Здрасти,
На захранване може да бъде критично.Но аз използва три три часа писалка факел батерии и диодни (1N4007) в серия.Това дава 3x1.5-0,6 = 3.9V.Ако имате някакви съмнения за захранване това е най-лесният начин да veryfy.

Моят модул работи добре, освен това не отговарят на моите AT команди.Получавам "повик готови" "нормална мощност надолу", "пръстен" и получава SMS.Единственият отговор получавам от модула, когато се изпращат всяка команда (напр. АТА при звънене) и receice "повик готови" след около 30 секунди закъснение.Iit opsible че аз не съм следните правилния синтаксис за команда.Някой да ми помогне, моля?

здрасти
ако U видите ( "повикване готови" "нормална мощност надолу", "пръстен" и получава SMS)
това означава, че модулът е ОК
за по-добра работа първата зададете buadrate като

в IPR = 9600 <enter>
ОК (отговор)

най & w <enter> (за saveing тази настройка)

ако модул дадете команда & U не виждате резултата напишете командата:

ate1 <enter>
Това е ехо вашето командване & U може да видите вашите изпраща команда

ceywater написа:

Здрасти,

На захранване може да бъде критично.
Но аз използва три три часа писалка факел батерии и диодни (1N4007) в серия.
Това дава 3x1.5-0,6 = 3.9V.
Ако имате някакви съмнения за захранване това е най-лесният начин да veryfy.Моят модул работи добре, освен това не отговарят на моите AT команди.
Получавам "повик готови" "нормална мощност надолу", "пръстен" и получава SMS.
Единственият отговор получавам от модула, когато се изпращат всяка команда (напр. АТА при звънене) и receice "повик готови" след около 30 секунди закъснение.
Iit opsible че аз не съм следните правилния синтаксис за команда.
Някой да ми помогне, моля?

telboxperu написа:ceywater написа:

Здрасти,

На захранване може да бъде критично.
Но аз използва три три часа писалка факел батерии и диодни (1N4007) в серия.
Това дава 3x1.5-0,6 = 3.9V.
Ако имате някакви съмнения за захранване това е най-лесният начин да veryfy.Моят модул работи добре, освен това не отговарят на моите AT команди.
Получавам "повик готови" "нормална мощност надолу", "пръстен" и получава SMS.
Единственият отговор получавам от модула, когато се изпращат всяка команда (напр. АТА при звънене) и receice "повик готови" след около 30 секунди закъснение.
Iit opsible че аз не съм следните правилния синтаксис за команда.
Някой да ми помогне, моля?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back