set_fix_hold, какво означава?

L

ls000rhb

Guest
set_fix_hold, какво означава? трябва да знам, как DC работи, когато се добавя тази команда!

set_fix_hold е команда DC, че когато се добавят DC опитва да се фиксира на нарушения чрез добавяне на буфери главно.

Чрез команда set_fix_hold, DC се опитва да отстрани всички нарушения на задържане. DC да вмъкнете друго буфери, тя може да опитате различни разположения и да използвате някои ниски компоненти сила на диск и да забави данни сигнал.

Предимно трюма време корекция процес се извършва в оформлението етап не, в синтеза етап (като SNPs DC).

DC се опита да определи задръжте нарушения в областта на часовника.

Да! DC ще се определи стопанството, нарушения на часовника домейн!!

никога не направите това, ако се държат здраво нарушения, наблюдавани при предварително оформление. освен ако не е ф имат много ада на нарушения, не направи това в предварително оформление. в пост-оформление те държат vilations са фиксирани от Бек края. Това е най-добрият. не мисля, на малки задръжте в предварителното оформление

ако тази команда е добавена, DC ще провери задръжте време всеки DFF да се намери, ако има нарушения, ако DC констатира нарушения, тя ще добави закъснение буфер преди въвеждане на данни на DFF, за да се определи задръжте време. най-добри пожелания [цитат = ls000rhb] set_fix_hold, какво означава?, трябва да знам, как работи, когато тази команда се добавя DC! [/ цитат]

Ако искате само да се фиксира нарушения правило дизайн: Да не се използва set_fix_hold По подразбиране, DC НЕ определи задръжте нарушения на време: Използвайте set_fix_hold да кажа DC да се определи задръжте време нарушения Използвайте компилация контура-only_design_rule: DC само добавя буфери или преоразмерява клетки DC поправки само дизайн правило нарушения и може да определи задръжте време нарушения

Главно поради пословично inaccuracte на wireload модел, добавяйки буфер във Вашингтон може да не прави sense.However, ако искате да стартирате presim с времето, canot го правят с нарушение задръжте време.

но ако е пуснат presim с задръжте нарушения, Ур симулация ще се провали X. добавяне на буфер, като Роджър заяви, че няма смисъл в предварително оформление.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back