SC усилвател

N

nxing

Guest
Здравейте всички,

Аз уча книга Razavi's за Swithced-Кондензатор верига, която е показана по-долу.По време на обсъждането на времето въпрос, той каза, че ако ние се обръщаме изключване S2 малко преди S1, таксата инжекция от S2 само ще въведе компенсират.Аз съм се чудех защо е необходимо S2 имаме тук?Е то за цел само пристрастия?Какво ще кажеш да използват само S1 и S3?

Благодаря за помощ!
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Имате нужда от пътя за текущия да навлиза в кондензатор.Ако той се опитва да се тъпча в усилвателя на входа (Switch S2 са изчезнали) произведената продукция ще железопътен транспорт.

Мисля, S2 се използва за отклонение на negitve въвеждане на amp.if не S2, отрицателен вход не DC voltage.and то също може на кратко negtive вход с производство, което може да намали ефекта на паразитни кондензатор на тези две пристанища. след това производството ще държи точно вход за вземане на проби напрежение.
ако не S2, отрицателен вход трябва да се baised от друг ключ.
nxing написа:

Здравейте всички,Аз уча книга Razavi's за Swithced-Кондензатор верига, която е показана по-долу.
По време на обсъждането на времето въпрос, той каза, че ако ние се обръщаме изключване S2 малко преди S1, таксата инжекция от S2 само ще въведе компенсират.
Аз съм се чудех защо е необходимо S2 имаме тук?
Е то за цел само пристрастия?
Какво ще кажеш да използват само S1 и S3?Благодаря за помощ!

Във вашата схема, на S2 има две функции.Едната е за офсетов анулиране и втората е за референтно ниво от вашия принос в извадката сигнал.В S2 не е необходимо.Но ти shoud нямат референтна volatge за кондензатор, когато проба на входния сигнал.

Ибин.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back