Samsung телевизия CW-3382 schemetic, не си канал запаметяване

G

Guest

Guest
Каква е тази част трябва да бъдат заменени за канал за съхранение на автоматично
тя трябва да бъде настроен за употреба мелодия, ако Автоматично запаметяване, използвани след това го прескача и не Fells всички канали

Samsung телевизия основно използва EPROM да спаси настроени канали Не знам, който е точно право IC номер за Ур модел, но много модели Samsung използва тази EPROM:
PCD8572 RIC02 (Търсете за тази EPROM IC АКО U FIND да го замени ИТ и това ще излекува грешка)

Също така някои пъти ТУНИНГ DRIFT СЕ СЛУЧИ И да решим този U MUCT RESOLDER конектора ЗА ДИСТАНЦИОННО PANNEL

Мисля, че когато аз мелодия натиснете автомобил в телевизията трябва да се съхранява channle първо на 1 и след това на 2 следващия канал след това на 3-то shoyuld има канал 3, но тук не следва да се съхранява WHT б replaed или следи (PICTURE АКО)

както аз ти казах befor търсите EPROM и заменен bcz съхраняваните канала, се съхраняват в това и го е интегрална схема, обикновено си номер на Samsung PCD8572 RIC02 телевизия

отколкото аз основавам на EEPROM, аз искам да питам за това
Какво е tunig спрея за моля обяснете има ли някакъв дефектен
noonpolar кондензатор

тунинг плаващите означава, че вълната канали ще бъдат загубени с времето, така че ако ф магазин например chaneel на едно място и frequeny 870MHz например с течение на времето той ще се увеличи или намали до канала, трябва да бъде пренастроен за това обикновено е в
, причинени от дефектни кондензатор

всеки метод, за да проверите EEPROM или
всички ckt да проверите малки кондензатори

аз не съм намерил EEPROM номер и е готов да се замени, но може и KN AOW, че това, което са дефектни кондензатори
трябва да бъдат заменени или полярни nonpolar и EEPROM изисква някакво друго изискване, че програмиране и т.н. ..

скъпа, ако
по време на автоматично търсене на канал не спират на най-добрия режим и след това, което трябва да се уверете, че на кърмата намотка или да го замени
и ако го спирам по време на търсене, но не съхраняват замени EPROM IC
Amro самоличност

thanz AMRO самоличност
но това не е съхраняване или от автомобил мелодия
но ако е ръчно търсене го rememeber канала
но afetr от 2 до 3 секунди той се абстрахира от WHT и ние нарича tunig спрея е станало ..
wheer е кърмата стойност намотка andwht и apecification за нея

е кърмата серпентина се placxed в схема TV тунер, на въвеждане на anteenaa верига сребърна кутия, тъй като тя съдържа
ако рулони

AFT намотка се намира в близост до АКО IC е метал намотка, която може да се регулира чрез завъртане it.s накрайници ядро Можете да търсите в информационния лист за АКО IC до точно locat на бобина

Аз Húšť НАМЕРЕНИ AFT серпентина и IC ЗА ТОВА свързване е TMS73C127 НО СА WHT PAARMERETES да бъдат проверени за AFT СТАНДАРТ КАК CA аз го проверите то е добро или легло или там кой да е корекция за всякакви допълнителни лесен метод

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back