RFIC с Philips / NXP във Франция

P

Puppet1

Guest
Някой знае ли за Philips / NXP в Кан?

Приятел от възможностите за работа там?

Всеки мисли?

Какви заплати трябва да очакваш с по-малко от 5 години опит в RFIC?

Благодарности.

Ако не мога да намеря в любимата ми област, аз може да искам да се прилага там.Проблемът във Франция е това "impôt Sur Le Revenu" и "г Taxe жилище".

Това означава, че 13-тия месец е м е за правителството, повече или по-малко.(impôt сюр Revenu л)

и "г Taxe жилище" е това, което плащаш, в допълнение към вашия под наем (ако ф под наем апартамент да кажем).

Предвид това и факта, че RFIC инженер да стане много оскъдни, дори когато те изглеждат да покаже, че заплатата не е по договаряне, опитайте се да преговарят или иначе те не разполагат с много възможности, аз вярвам.

В противен случай NXP е добро място, където да работят вярвам за това, което аз съм виждал.

Здрасти,
Всъщност в момента съм в една компания, която работи върху процесор NXP, така че аз съм в контакт с нея от последните 3 до 4 месеца.Но аз знам е, "Филипс" е напуснал PNX и сега си самостоятелна компания просто като някои връзки или акции на Philips.Това, защо PNX е публикуван на интернет си спецификации, докато преди те да са били тайна.
Така че, поради това, аз се чувствам в PNX там са ярки шансове.Прав ли съм?

Също така, ако видите NXP, и VLIW процесори са базирани и свързани с DSP, така те ще запазят получаване на пазара и че също така им дава опорна точка?

Аз нещо, което трябва да се опитаме ....MMMMM ...могат да бъдат ние трябва да ...но всъщност ми опит е много по-малко (само 1 година), така че можете да се опитате и да им покажем posivity, преговарят и че ще бъде Урс ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back