RF оформление в рекламите

M

maryam.ha81

Guest
Здрасти
Искам да нарисувате предусилвател layot в реклами.Искам да знам на специални правила за проектиране в оформлението RF (20MHz до 2 GHz).в този честотен диапазон на GNDvias са необходими или не и ако да, когато трябва да ги въведете?
и в рекламите и как да промените формата orbitaray метал за безследно или път?

можете да използвате инерцията на рекламите, ако знаете ЕАО на Boardstation на metor, тя ще лесен за оформление и симулира.те са най-добрите partener в MW и RF.

maryam.ha81

на GNDvias в RF са много важни.Помислете, че може да се помисли за телевизия като индуктор в честотния обхват RF, така че трябва да се добави много ВИАС, за да се намали индуктор и стойността серия резистор.По-добре е да се въведе някакъв ВИАС възможно най-близо до изводите GND на устройството.

Към

Най-висока честота, че по-добре сложи референтен номер (земята) под следа (така наричат "microstrip").Ширината на следа (пренос ред) трябва внимателно да се изчислява за съчетаване (обикновено 50 ома).

Забрана е много важно в ленти RF, лошо заземяване може да причини тежки паразитни ефект, и дори направи усилвател нестабилна.Забрана за закрепване на усилвателя (обикновено е източник или източника на звук) трябва да се заземяване много добре.

Понякога, от двете страни на преносната линия са също заземен от много ВИАС.Тези ВИАС са за EMI / EMC цел.Типичният правило е интервалът от ВИАС трябва да бъде по-малко от 1 / 20 дължина на вълната.

благодаря за вашите отговори, но аз също трябва да знаят, че ако на гърба равнина страна земята във всички случаи е необходимо или не.поради наличието на специални молбата ми, имам нужда да се използва от другата страна за поставяне на елементи и microstrip линии, така не мога да definea обратно-земя plane.Is това е обичайният случай в RF / MW дъски или не, и ако да в този случай Каква е оптималната форма на резервната земята самолета?

Защо не ви обърнат оформление на ПХБ в Powerpcb или Protel, и да го импортирате в Gerber инерция от гледна точка?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back