Regd.

S

srivatsan

Guest
колко експлоатационните характеристики на текущата справки и началото на веригата се влияе от промени в Ш / Д?книги Dont подробности за своя дизайн.нека ме познаваш някой, който е проектирал тези схеми.
PS: аз съм с промяна cascode огледало верига ..работи добре, ако настоящият позовавания работи добре ...т.е. продукцията устойчивост на текущата позовавания трябва да са достатъчно високи.
благодаря предварително
srivatsan [/ U]

Аз не разбирам въпроса ви.Можете ли да изготвят схеми?

Аз не съм сигурен как да проектирате в началото и сегашната референтна nmos транзистор W / L.Сигурен съм, че за тяхната работа, но как да ги проверява?доста сигурен.
ако има други алтернативи, (без BJT), да ме уведомите.благодаря предварително.
srivatsan
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Преди всичко си схеми не е наред.Трябва да огледало 2 NMOS един резистор от сегашната референтна.В NMOS на проекта до верига трябва много дълго-канален транзистор, на Ш / Д от този транзистор е определено от спецификациите на МНС на тази сегашната референтна (особено за най-високата стойност Vcc).Ш / Д започнат PMOS транзисторите не е толкова важно.

Здравейте FOM,
и бях прав ..Имам правилната схема ...точно сега, аз съм го симулира отново.тя е добра стабилност, когато има промени в VDD, VSS.

Ами, според това, което U каза, аз увеличи канал NMOS дължина от 6x (0.6um) за текущия РЕФЕРЕНТЕН, а не от началото на веригата.(то е заради високата мощност е необходимо съпротивление да се разглежда в NMOS?).

Ами Ш / Д за стартиращи вериги?Не е толкова важно????да ме уведомите

Имам приложен на нова фигура верига.
благодаря предварително ..

srivatsan

Ами, аз имам добро постоянен ток референтна и високо стабилен огледало също.но мога да NT симулира ефекта от стартиране схеми ...ако има такива има идея как да се симулира, моля да ме уведомите ..благодаря предварително.
srivats

Вие ще трябва да тичам преходно-картата.VCC трябва да се напрежение импулс, който започва на 0, чака 1-2us, тогава рампи до нейния окончателен стойност.Това временно ще хване най-разбити нововъзникващите.

DC картата не може да се намери разбити верига стартиране, като подправка е много добър в сближават лошо цикъл за добра точка работа.

За други схеми (bandgap например), когато симулира стартиране верига трябва да се помисли за транзистор разминаване или ОП усилвател компенсира.Но мисля, че си верига не е толкова чувствителна към разминаване.Ако го симулира широк кръг VCC и тя работи - всичко е ОК.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back