regarding2 фаза 3phase конверсия

R

rimpul

Guest
Здравейте всички ... може ли някой да ми каже как съм да конвертирате 2 фаза да 3phase на използване на кондензатора. Благодаря.

чрез поставяне на кондензатор с деветдесет градуса изместване на фазата, може да получите трифазен ...

Свързване на 3-фазен мотор с 1-фазно захранване с кондензатор [URL = http://dcacmotors.blogspot.com/2009/04/running-3-phase-motors-with-1-phase.html] работи с 3-фазен двигатели с 1-фаза | електромотор [/URL]

чрез поставяне на кондензатор с деветдесет градуса Промяната на фазата, можете да получите трифазен ...
и след това как би могъл да го тествам ...? аз имам един 2/3 фаза конвертор, в кой вход е 415V в две метални всеки преобразувания продукция трябва да бъде 415V в 3 проводник (3phase) ... но аз не съм се 415V в жълта фаза (L2), вместо своите показващи 0V и в други фази правилното му Искам да кажа, 415V ... U PLS може да ме упъти как бих могъл да го реши? отношение rimpul.

Въпросът е неясен. Смятате ли, се отнасят до един-към-трифазен преобразуване cicruit, както е разгледано от kak111? Или нещо по-различно? Ако това е верига от споменатия тип (проста капацитивен фаза Шифтър), вие няма да получите разумни измервания, без свързване на товара.

Да, сър аз съм, свързващ 3phase двигател на 1hp, като товар .....

Какъв вид на конвертор, който използвате? Цифрови конвертори използват входящите фази, които само преминават през полето и синтезират третата фаза. Може би не работи правилно? Откровен

Най-мъдър и практичен начин е да се използва 1-фазен AC устройство за 3-фазен мотор. Можете да получите пълна мощност от двигателя и пълен контрол над мотора посредством параметри. Непрекъснат контрол RPM, ток на мотора и екскурзия настройки, настройки на ускорение и намаляване на скоростта, старт / стоп на схеми с inbuild верига 10VDC и т.н. ....... Моторни нужди, подпечатани 240V/400V (делта / звезда), когато инвертор захранване е 240V мотор трябва жични до 240V (делта), които обикновено 1-фазен AC-дискове са на разположение за 1/8.....5hp двигатели Когато 3-фазен Motor е с кондензатор в предлагането на 1-фазно, вие получавате само 66% или по-малко на изброения мощност. Ето например Yaskawa АС-дискове Модели и Класация [/URL]

Отивам да се предположи, че rimpul всъщност няма нужда от 2 фаза източник (което е изключително рядко и архаичен). Ние говорим за разделяне на фазите или една фаза?

[Quote = mtwieg 950084] Отивам да се предположи, че rimpul всъщност няма нужда от 2 фаза източник (което е изключително рядко и архаичен). Да не говорим за разделяне на фаза или единична фаза? [/QUOTE] Да, това е един етап, ние говорим за. Вижте на микрочипа прилагането Забележка за единния фаза 3 фаза преобразуване

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back