R / C 2.4Ghz радио предавател и приемник

D

devil6600

Guest
Здравейте искам да Diy радио 2.4 GHz предавател и приемник за играчка самолети. всяка една точка може да ми на дясно благодарение посока

Можете ли да кажете от коя част на света, които принадлежат към? Благодаря

здрасти, аз искам да "Направи си сам една GHz, 2,4 радио предавател и приемник за играчка самолети. може всеки един момент ме на дясно благодарение посока
посетите местната хоби и магазин на модела ... или иБей .... 2.4GHz, предназначени за дистанционно управление са лесно достъпни:) Дейв

здрасти, аз искам да "Направи си сам една GHz, 2,4 радио предавател и приемник за играчка самолети. може ли всеки един момент ме на дясно благодарение посока
U може да използвате някои Zigbee модули (IEEE 802.15.4 стандарта) със скорост на 250kbps? Например, Xbee от Digi, NRF от микрочип или cc2420 от TI ...

посещение местните хоби и магазин на модела ... или иБей .... 2.4GHz предназначени за дистанционно управление са лесно достъпни:) Дейв
благодарение, знам, че. но искам да се създаде една себе си, и искате да научите как да проектирате предавател и приемник за диапазона 2.4GHz. никаква помощ ще бъдат оценени, и искате да проектирате един канал 2.4GHz предавател и приемник, аз ще се използват два PIC Калифорнийския университет, един в края на приемника за генериране на контролния PWM, и друг в края на предавател, което ще изпрати PWM информация. Знам, че има VCO за този начин, но аз искам да сам дизайн-горе е първата фаза, през втората фаза и ще бъде проектирането на усилвател на мощност за него.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back