questioin за залавяне

F

fanrong

Guest
Здравейте, всички:
Искам нарисувате схематично, в вещица има 8 транзистори в паралел.В candence, ние можем да променим мултипликатор собственост на до 8.Но как да се
направи същото в плен на ORCAD?

Здрасти,

Аз съм чрез използване на различни инструменти за улавяне схематично като ритъм и viewlogic, така че не е 100% верни отговори, но аз ще тава за да предложат най-добрите ми effots (под възможностите се използва).

1) В транзистор атрибути (свойства) определи коефициент собственост (MULT) и задава стойност или определя Array ($ Array = N, $ Array = X: Y) собственост и задава стойност.собственост определят на всяко място (схематични или символ).

2) Добавете библиотека, която се съдържа MOS транзистор или Записът е създаден нов символ и се определят нейните свойства.

Благодарности
Дом

Плъзнете символ на транзистора и го сложи осем пъти върху листа.След свързване на игли (все пак го изискват изравняване резистори или в емитер или в база, ако това е биполярно).

Дефиниране на първия компонент в библиотеката, с толкова много игли ви трябват, след което я зареждате.

Ако искате пакет само в Схема за улавяне и не в PSpice, можете да използвате Редактиране част за редактиране на терминали.

Добави терминали и възлага име.Създаване на правилното крак печат и асоциира с пакета, за да се избегне грешка дизайнерско оформление....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back