PV система с проследяващо устройство

C

cdreezy

Guest
Хей момчета, аз съм в момента се борят на устройството PV система, която има устройство за проследяване. Аз не знам да започне, видове моторни превозни средства да се използват, как да мощност на двигателя без използване на електропреносната мрежа и как да optmize властта, prodced от фотоволтаичната система да се получи добър results.I ще оценят всеки модел или да Ви помогне може да предложи, така че да могат да я използват за моя FYP проект. Благодаря.

Има теми в този форум за PV тракери. Виж, ако има такива, са изброени в долната част на тази страница. Може да се окаже като щракнете върху около. А просто тракера има две фото детектори, разделени от сянка за производство бариера. Усилвател открива, когато сянката е паднала на една фотодетекторна. Тогава усилвателя се включва двигател, който задвижва предавки, за да включите панел. Моторът спира, когато двете фото детектори отново са еднакво осветени. Един добър избор за двигател е от типа, че правомощията на чистачките на предното стъкло на автомобила. Тя работи на 12V, същата като типичен фотоволтаична система.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back