PSS анализ

D

deepa

Guest
Трябва да се провери ефективността на моята шум сатър и amplifier.For TAT трябва да изтърсак той PSS и pnoise analysis.I Dont разбирам какво полета в тези анализи кутии означава. Може ли някой, който е използвал да ми кажете какви са те, , ако аз имам сигнал Честотен на честота 10Hz и кълцане на 10Khz.how Мога ли да се отнасят тези данни с тези в кутии

Вие поставяте вашите източници в схеми и отваряне на анализ PSS форма.Тя автоматично ще идентифицират вашите източници с техните честоти.Сега изберете победи честота и автоматично изчисляване на варианти.В ритъм честота е GCD на източника честоти сте поставили в схеми.За вашата схема е 10 Hz и можете да наблюдавате на хармоници от 10 Hz до никаква степен в симулация.Сега изберете необходимия брой хармоници в съответното поле и симулиране в зависимост от вашите необходимата точност.Надявам се, че ви помага.

благодаря ти много much.but след анализ на това, което съм аз трябваше или да видите ..

Това е вън от моите знания и изглежда малко глупав въпрос.Ти ми кажи какво искаш да се измери?

PSS обикновено се прави, за да се получи точно спектър.Аз не знам кой е най-силният в хеликоптера усилвател, но с малкото ми познания в тази тема Предполагам, че си THT 10 KHz е по-силен сигнал.Първо, трябва да се направи анализ на PSS само с 10 сигнала KHz.След това направете PNOISE анализ.Изберете подходяща честота прониквам Pnoise така че спектър продукция шум попада в желания от вас групата след смесване.Ако смятате, че 10 KHz сигнал и 10 Hz сигнал са еднакво силни, за да наруши операционна точка на устройства, трябва да включват както на тях, и след това PSS Pnoise според това изискване.Така че изборът зависи от вашата верига топология.Added след 3 минути:Да забравих да ти кажа една точка мисля.U изглежда да е новак в анализа PSS.Използвайте Резултати -> Директен форма DesignEnvironment парцел в аналогов, за да видите резултатите от анализа PSS.Можете да избирате различни опции като разликата или един-единствен приключи мрежа и големината или фаза или dB20 парцели в зависимост от вашите requrement.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back