PSS анализ на интегриран миксер и VCO

H

hrkhari

Guest
Здравейте момчета:

Имах предназначени самостоятелен миксер и VCO топология, когато ги интегрирани, аз действително не може да се симулира 1 db компресия точка, IIP3 точка или спектър Изходна мощност, b'coz има само един основен тон, което е принос тон, докато тона LO е резултат от разликата VCO.Моля да ме насочи в симулация процес.Благодаря предварително

Rgds

За да се симулира P1dB или IIP3 точка, трябва да използвате генератор psin.А VCO не функционира, вместо them.PSS анализ трябва да има най-малко един генератор с променлива мощност опция.

Актуален въпрос: Защо бихте симулиране на миксер с VCO Защото миксер може да бъде симулирано самостоятелен.

Здравейте BigBoss:

С цел да се интегрират VCO и миксер за получаване на балансирана топология модулатор трябва да симулира изпълнението на интегрирани блок стъпка по стъпка да се провери всяко функционалност.

Има ли някаква друга команда симулация, аз може да използва при проверка на функционалността на интегрираната блок на VCO и миксер.Благодаря предварително

Rgds

hrkhari написа:

Здравейте BigBoss:С цел да се интегрират VCO и миксер за получаване на балансирана топология модулатор трябва да симулира изпълнението на интегрирани блок стъпка по стъпка да се провери всяко функционалност.Има ли някаква друга команда симулация, аз може да използва при проверка на функционалността на интегрираната блок на VCO и миксер.
Благодаря предварителноRgds

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back