Pspice или Multisim2000 каква е вашата препоръка?

L

ltg

Guest
Здрасти,

В моята работа ние планираме да купя електронен симулация програма.Знам, че там са добре знаем програми: Pspice и Multisim2000.

Трудно е за нас да избор.Някои хора искат Multisim2000, други предпочитат Pspice.

Бихте Pspice и Multisim2000 потребител Моля, споделете вашите мнения ценен с мен защо трябва да съм избор Pspice или Multisim2000?И ми дай някои насоки как да се избор на тези програми.

Благодарим предварително!
С най-добри пожелания,
ltg

Здрасти

Преди всичко, аз мисля, че трябва да поискат оценка версия на софтуера, за да сравните двата схематични улавяне и симулация скорост за същите схематични.

Второ, опитайте да се сравни библиотеки на двете софтуер и наличието на модели за компонентите, който използвате най-често.

На трето място, се опитват да имат информация за това как да създадете свои собствени модели за компонент вещица не са в стандартната библиотека с двете софтуер.

Четвърто, аз мисля, че подкрепата от доставчика на всеки софтуер е важно, чрез добър уеб сайт с FAQ секция, потребителите форум, насоки за това как да използвате софтуера и естествено добър гореща линия.Ползвам Pspice за 10 години, и аз съм доволна за всички четири точки.

Надявам се това няма да ти помогне.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back