T
technetium
Guest
Добър ден на всички, аз
съм от Малайзия и в момента правя един проект за:
"Оптимизация на Microstrip Кръпка Антена Използване частици плъпвам оптимизация"
Аз направих литературата отзив за PSO и ПРАКТИЧЕСКИ обучение, прави упражнение по антената дизайн използвайки IE3D.for IE3D антена дизайн софтуер аз все още се справя с нея, но за предоставяне на обществена услуга оптимизация,
аз съм объркване по въпроса.
Е, PSO е ново нещо за мен и аз също HV не много познания за антена дизайн, но
аз съм сигурен, че ще се опита най-добрият ми да правя това.
Всъщност, аз
съм ясен с PSO теория и
аз съм готов да напишете кодиране върху него, но аз не знам как да се приложат PSO на антената дизайн ...или просто да заяви, аз съм объркване относно това, къде да започнете да ми оптимизация на пластир антена и ...
Как да намерите фитнес функция от моята антена.
Значи,
аз съм тук, любезно търси насоки от всички вас къде да започнете, или мерки, за да се оптимизира работата на антената използвайки PSO .... и аз наистина се надявам да получите ресурси или електронни-книги за PSO на антената дизайн или други лица, свързани с проучването позиции ..
Благодарим ви, всички толкова много ... съжалявам за бедните английски.
съм от Малайзия и в момента правя един проект за:
"Оптимизация на Microstrip Кръпка Антена Използване частици плъпвам оптимизация"
Аз направих литературата отзив за PSO и ПРАКТИЧЕСКИ обучение, прави упражнение по антената дизайн използвайки IE3D.for IE3D антена дизайн софтуер аз все още се справя с нея, но за предоставяне на обществена услуга оптимизация,
аз съм объркване по въпроса.
Е, PSO е ново нещо за мен и аз също HV не много познания за антена дизайн, но
аз съм сигурен, че ще се опита най-добрият ми да правя това.
Всъщност, аз
съм ясен с PSO теория и
аз съм готов да напишете кодиране върху него, но аз не знам как да се приложат PSO на антената дизайн ...или просто да заяви, аз съм объркване относно това, къде да започнете да ми оптимизация на пластир антена и ...
Как да намерите фитнес функция от моята антена.
Значи,
аз съм тук, любезно търси насоки от всички вас къде да започнете, или мерки, за да се оптимизира работата на антената използвайки PSO .... и аз наистина се надявам да получите ресурси или електронни-книги за PSO на антената дизайн или други лица, свързани с проучването позиции ..
Благодарим ви, всички толкова много ... съжалявам за бедните английски.