PS превключване на + /-15V DC

A

alsoleda

Guest
Може ли някой да има дизайн на импулсно захранване с тези параметри: входно 220VAC мощност 15 VDC (3А) и 15Vdc (3А). благодаря

Защо не ф дизайн yourself.Just отидете на мощност интеграция site.They PI експерт софтуер U дизайн easilly

[Цитат = alsoleda] Може ли някой да има дизайн на импулсно захранване с тези параметри: входно 220VAC мощност 15 VDC (3А) и 15Vdc (3А). благодарение [/ цитат] Опитайте тази верига с малко промяна на изхода верига (Тх и т.н.). Наслаждавайте се!

Често ремонт превключване PS сега, имам проблем с преминаването ми вход за захранване 220VAC изход 5VDC (4а), 24Vdc (2а) включете 220VAC, но не Vdc изход, да проверя превключване транзистор BUV48 ---> умре, (на изхода на осцилатор щифт на база на BUV48 е ОК) сега не съм този Транс да замени в моя район, така Може ли някой да ми покаже още един еквивалент. BUV VCE = 1000Vdc Ic = 20A и може да ти покажа моя интернет сайт за търсене на електронни компоненти бивш: Не знам името на транзистор, но знам, че си характеристика (VdS = 1000Vdc, VGS = 5V, Rdson =...) , така че само да въведете стойността на Транс в нужда, в интернет намерите името на моя транс. благодаря

[Цитат = alsoleda] да проверя превключване транзистор BUV48 ---> умре, (осцилатор изходна база щифт на BUV48 е ОК) сега аз не получите този Транс да замени в моя район, така че може някой да ми покаже още един еквивалент . BUV VCE = 1000Vdc Ic = 20A и може да ти покажа моя интернет сайт за търсене на електронни компоненти бивш: Не знам името на транзистор, но знам, че си характеристика (VdS = 1000Vdc, VGS = 5V, Rdson =...) , така че само да въведете стойността на Транс в нужда, в интернет намерите името на моя транс. благодарение [/ цитат] Ако е BUV48, е Silicon Transistor мощност BJT, Vceo = 400V и Ic = 15A и т.н., има много подобни транзистор, както е показано, сега да видим дали или не в Ур място

благодарение Awara, но да ви покажа сайт, за да намерите тези транзистор или софтуер? Аз наистина се нуждаят от нея

Файла, който съм виждал в предишния ми пост, не е от всеки уеб сайт, софтуер (~ 80GB). Въпреки това можете да изтеглите още един, са написали в [URL = http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=280129&highlight =] POST [/URL] ENJOY!

благодаря Awara, Опитах вашия софтуер, това е полезно. Може ли една дума + В главното меню, за мен, VCE параметър е важно от VCB + допълнителен параметър може би е възможно, като например, IC пакет (TO126 ,...). когато търсите за еквивалентни транс, има много на Транс да избират, но размерът е толкова различен, така че е трудно да се замени. + Може да ви към днешна дата транзисторите си и може би, включително и БНТ. Аз замени BUV48 от 2SC3997. има импулси в основата болт на транзистор, но не Vdc изход, може би транс не е working.Could някой да разберете проблема?

Да alsoleda VCE е важно, всъщност аз натиснете PRT-Screen команда, за да получи снимка на на еквиваленти, но софтуерът показва всички параметри (приблизително) на устройства, включително пакет и т.н., но за това трябва да превъртате наляво, за да покаже, само да даде списък с няколко параметъра,.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back