Proteus - сериозно мнение, необходими

C

cyberblak

Guest
Здравейте всички,

Отново схематични SIM платки инструмент дебат.Но добре, аз не искам да се започне всичко отначало.

Искам да знам дали Протей може да се разглежда като инструмент professionnal дизайн.Опитах се демото, изглежда добре, хубаво част характеристики за управление на ...това е странно потребителски интерфейс, въпреки че (маркиране, че понятието ...).

Бих искал да има мнението на хората, които го използват за известно време ...Всички ограничения, основните недостатъци?

Имам нужда да си купя един инструмент за CAD и това изглежда е хубаво функции за цена маркер ...

Благодарности!

cyberblak

схематични влизане ОК
Симулация Добър
ПХБ Разпределение Добре, много добре с Electra autorouter.
VSM сте ---
виртуални инструменти много добра

най-добрият инструмент за парите, които безплатно.

Hock

Както всичко, зависи от това, което го използва за.Микро, цифрови всичко е наред.Нискочестотните аналогови също ОК.RF / HF - добре, намери, че е много разочароващ.За кратко той няма да свърши до Я за вас.

Достъпни за професионален дизайн ПХБ основните инструменти са тампони и Cadstar.Те са и двамата Прозорец програми.
т.е., те работят като повечето програми за Windows.
Използване на Протей, едно погрешно кликване с бутона на мишката и имаш бита цялото място.
Протей опитвам да направя всичко и почти го прави!, Аз ще го постави като hobiest инструмент.
Тампони и Cadstar се концентрира върху едно нещо и това, PCB дизайн.

Аз също ще recommand cadstar или тампони, отколкото proteus.Because в тези инструменти са повече потребител приятелски, отколкото Proteus

Протей е добре, защото на своите прости симулация на микроконтролери.Понякога го използвам, ако искам да направя проста симулация с AVR.Но по мое мнение Протей прилича на детска играчка и не са подходящи за по-големи проекти.

Съгласен съм, че тампони и CadStar са много добри ...но аз не мога да си позволя една 10k $ US софтуер ...

cyberblak написа:

Здравейте всички,Отново схематични SIM платки инструмент дебат.
Но добре, аз не искам да се започне всичко отначало.Искам да знам дали Протей може да се разглежда като инструмент professionnal дизайн.
Опитах се демото, изглежда добре, хубаво част характеристики за управление на ...
това е странно потребителски интерфейс, въпреки че (маркиране, че понятието ...).Бих искал да има мнението на хората, които го използват за известно време ...
Всички ограничения, основните недостатъци?Имам нужда да си купя един инструмент за CAD и това изглежда е хубаво функции за цена маркер ...Благодарности!cyberblak

Това е оценявам ...Точно на вида информация, която се нуждая.
RF / HF не е моята специалност или иначе, не се притеснявай ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back